Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciler ayrılıklara isyan etti!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciler ayrılıklara isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve perşembe akşamları hikayesiyle izleyicileri etkileyen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde iki önemli ayrılık yaşandı. Gülten karakterini canlandıran Selin Genç ile birlikte, Saniye olarak izlediğimiz Selin Yeninci diziye veda etti.

27 Ocak akşamı yayınlanan 121. bölümde iki karakterin yolda Çolak Ağa’nın içinde olduğu aracın çarpması sonucu ölmeleri izleyenleri çok üzdü. Diziye yeni katılan Altan Gördüm’ün canlandırdığı Çolak Ağa’nın hikayeye girişi de bu sahne ile birlikte bir hayli sert oldu. Dizinin 3. sezonunda ayrılıklar başrol oyuncusu ve Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin ile başlamıştı.

Vahide Perçin bilindiği üzere Altan Gördüm’ün eski eşi ve iki oyuncunun aynı dizinin kaderini etkilemesi de önemli bir tesadüf oldu… Saniye ve Gülten karakterlerinin dizinin 121.bölümünde bir trafik kazası sonucu hikayeden çıkmaları dizi hayranlarını rahatsız etti. Hem sahne çok amatörceydi hem de bu iki karakter sevilen isimler olduğu için izleyiciler ayrılmalarından rahatsız oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciler ayrılıklara isyan etti! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde; Vahide Perçin, Uğur Güne, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Hande Soral ve Kerem Alışık gibi birbirinden önemli isimler ayrıldı.

Son olarak da 2022 yılının ilk ayında Saniye ve Gülten karakterlerine hayat veren Selin Yeninci ile Selin Genç, kendi istekleri ile diziye veda etti. Dizinin iki önemli karakterinin ayrılmasına izleyiciler sosyal medyadan tepki gösterdi.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Sevdiğimiz bütün kişiler bir bir çıkardınız. İçimiz doldu taştı. Aynı kişilerle devam edin ya da son bulsun, boralim bozuldu.”

Bir başka dizi hayranı ise oyuncuların tek tek hikayeye veda etmesi üzerine “Bir Zamanlar Mezarova” ismiyle diziyi andı. Bu mesaja birçok izleyici de destek verdi.

Bülent Polat’ın canlandığı Gaffur karakteri hem kardeşini hem de eşini kaybetti. Gaffur’un yaşadığı büyük acı da dizi hayranlarını üzdü. Bülent Polat’ın da hikayeden çıkma ihtimalinden korkan izleyiciler, “İnşallah Gaffur da diziden çıkmaz” diye mesaj bıraktı.

Birçok dizi hayranı Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanan üst üste ayrılıklardan rahatsız oldu ve bu durumun diziye olan ilgilerini de azalattığını belirten yorumlar paylaştı.