Ana sayfa Dizi Haberleri Enis Arıkan biraz daha star olur ise, dizi setlerindeki arkadaşları yandı!

Enis Arıkan biraz daha star olur ise, dizi setlerindeki arkadaşları yandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan hem komedi rolleri ile hem de sosyal medyadaki paylaşımları ile son yılların öne çıkan erkek oyuncularından birisi oldu. Camdaki Kız isimli dram dizisine katılarak tüm hayranlarını şaşırtan oyuncu, adeta bir ters köşeye imza attı.

Çünkü Camdaki Kız yoğun bir dram dizisi ve Enis Arıkan da dram performansı ile ekrana dönünce hayranları için bu ters köşe bir durum oldu. Muzaffer karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, yoğun gündemi arasında Onedio’nun youtube programına da konuk oldu.

Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, bu kadar yoğun çalışmayı nasıl başardığını sordu. Enis Arıkan ise şaşırtıcı bir yanıt verdi. Oyuncu biraz daha star olabilir ise dizi setlerine öğlen 1’den önce gitmeyecek.

İşte Enis Arıkan’ın kendi şartlarını koyabileceği duruma gelir ise hayali şöyle: “Sabahları sete gitmeyi hiç istemiyorum. Hatta biraz daha star olmayı bekliyorum. Bütün anlaşmalarıma öğlen 1’den sonra set koydurtmak istiyorum. Şu an o seviyeye gelemedim. Nedenini bilemiyorum. Menajerim, gelemediğimi söylüyor. Herhalde biraz daha yaşlanmam gerekiyor. 1’den evvel sete adım atmam, adım… ”