Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önce kızdırıp sonra mutlu ettiler!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önce kızdırıp sonra mutlu ettiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Ocak ayının ilk 2 haftasında ekranda yok. Rakibi Mucize Doktor geçtiğimiz perşembe günü ekrandaydı ama atv Bir Zamanlar Çukurova’yı yayınlamayı tercih etmedi. Bu karar da dizinin hayranlarını çok kızdırdı.

Dizinin 51.yeni bölümünü 16 Ocak Perşembe akşamı atv’de izleyebilirsiniz. Yeni bölümden yayınlanan fragman ise görenleri şaşkınlığa çeviriyor. Aksiyon dolu görüntüler, birbiri ile iç içe geçen olaylar… Dizi belki gecikmeli olarak ekrana geleceğinden kızdırdı ama fragmanı görenler şaşırmadan edemedi.

Gerçekten de yeni bölüm beklemeye değecek kalitede olaylar dizini içeriyor… Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sadık izleyicileri de benzer yorumlarda bulunmakta. Bomba gibi bir yeni bölüm geliyor desek hiç de abartı olmayacak.

İşte sosyal medya ortamında 2 milyonun üzerinde izlenme elde eden 51. bölüm 2. fragmanı:

Dizi 50. bölümü ile 26 Aralık Perşembe akşamı ekrandaydı. Yani yeni bölüm tam 21 gün sonra izleyicilerle buluşuyor olacak.Haliyle bu durumda büyük tepki çekti.

Yine de dizinin hayranları büyük merak içinde… Bir izleyicinin şu notu dizi hayranlarının duygularına tercüman oluyor: “Ne kadar bazı bölümler de senaristler hiç olmayacak şeyleri yazsalar da fark ettim ki diziyi 2 hafta oldu izlemeyeli ve bir özlem oluşuyor insan da gerçekten en az 100 bölüm devam etmesi gereken bir dizi.”