Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sezon finali gelişmesi

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sezon finali gelişmesi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 89. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili flaş gelişme, dizinin takipçilerini üzecek! 3. sezonuyla da ilgiyle izlenen yapımdan ayrılanların yerine yeni isimler gelmiş ve hikaye yine sürükleyici heyecanıyla devam ediyordu. Dizi yakında izleyicilerine veda ederek, yaz arası verecek.

1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 90. bölüm fragmanı da sezon finaline doğru heyecanın daha da artacağını göstermekte. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünde duygusal ve etkileyici sahnelerle izleyenleri ekran başına toplayacak.

3 sezondur istikrarlı bir duruşla Perşembe akşamlarının en sevilen yapımlarından birisi olan Bir Zamanlar Çukurova’dan Vahide Perçin ve Uğur Güneş, yeni sezonda ayrılan isimler olmuştu. Nazan Kesal, Furkan Palalı ve Hande Soral’ın katılımıyla dizinin hikayesi de değişmiş, yine çok izlenen bir yapım olmayı sürdürmüştü.

atv’nin sevilen dönem dizisine geçtiğimiz günlerde Hülya Darcan da katılmıştı. Yeni gelen ve oyunculuklarıyla da dikkat çeken bu isimlerin yanı sıra Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Melike İpek Yalova gibi dizinin kemik kadrosu da diziyi sürükleyen karakterlere hayat verdiler.

Ancak Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonunun sonuna doğru geliniyor! Dizinin yakında sezon final yaparak ara verecek! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı ile ilgili kulis bilgisini paylaştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sezon finali gelişmesi 7

Buna göre Tims & B imzalı dizinin 100. bölümde 3. sezon finali yapması planlanıyor. Çekimleri Adana’da süren dizinin bu sezon için bitmesine 11 bölüm kaldı! 4. sezon öncesi dizi uzun bir süre hayranlarına ara vermiş olacak.

İşte dizinin 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 90. bölüm fragmanı: