Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son 5 bölüm!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son 5 bölüm!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ büyük finale doğru adım adım ilerlerken, dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 19 Mayıs Perşembe akşamı 20.00’de 137’nci bölümüyle atv ekranında olacak.

Başladığı günden bu yana milyonlarca izleyiciyi ekrana bağlayan dizi, finale doğru ilerlerken bile çok iyi reytingler alıyor ve zaman zaman birincilikler elde ederek de gücünü sürdürdüğünü gösteriyor. Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizinin son 5 bölümüne girildi. 141. bölümle birlikte 16 Haziran Perşembe akşamı veda edecek olan dizinin finaline doğru neler yaşanacağı konusunda heyecanlı bir bekleyiş de var.

137. yeni bölümde; Hamran’ın saldırısından Abdülkadir sayesinde kurtulan Hakan, kaçmayı başarıp ortadan kaybolan Hamran’ın yeni hamlesinden ötürü endişelidir. Hakan, Züleyha ve çocukları tehlikeden uzaklaştırmak için alelacele bir balayı organize eder. Hakan’ın tedirginliğini ve kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Züleyha, kimseye bir şey söylemeden çocuklarla birlikte ortadan kaybolur.

Hakan bir yandan Hamran’ın yerini bulmaya çalışırken, Züleyha’nın ortadan kaybolması ile büyük bir şok yaşar. Züleyha, nihayet Fikret’i arayıp yerini açıkladığında Fikret onun büyük bir tehlike içinde olduğunu söyleyip söylememek arasında kalır. Bu sırada Haminne’nin de kaybolması konağı karıştırır.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümleriyle her perşembe 20.00’de atv’de.