Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinde üst üste ayrılık hüznü yaşanacak!

Gönül Dağı dizisinde üst üste ayrılık hüznü yaşanacak!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan, reyting rekorları kıran ve her hafta başarısını katlayan Gönül Dağı’nın 64. Bölümü, 21 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekrana geliyor. Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, çok başarılı reytingler almaya devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinde geçtiğimiz günlerde Gülsim Ali ilhan’ın ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Dizinin 65. bölümüyle birlikte oyuncu son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Gülsim Ali İlhan’ın ayrılmak istemesinin nedeni olarak ise çekimlerin yapıldığı Sivrihisar’da kalmakta artık zorlanması ve İstanbul’daki yaşantısını özlemesi gösteriliyor.

Gülsim Ali İlhan’ın gelecek hafta hikayeden ayrılmasının ardından ise Berk Atan’ı omuzlarına daha büyük bir yük bineceği de ortada… Diziden başrol oyuncusunun ayrılmasının yanı sıra ikinci sezon da bitmek üzere. Yani yaz arası yaklaştı, 3 aylık bir ayrılık sonrası dizi Eylül’de yeniden izleyicilerle buluşacak. Tabii ki bu yenilenme sürecinde birçok önemli ismin diziye katılması, bazı isimlerin ise ayrılması bekleniyor. Ayrılıkların üst üste geleceği tahmin edilen dizide 64. bölümde de önemli gelişmeler yaşanacak.

Gönül Dağı’nın 21 Mayıs Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 64. Bölüm özeti ise şöyle: “Patates toplama makineleri, Şilililere ulaşan amcaoğulları, büyük bir mutlulukla işleri büyütmek için tüm güçleriyle çalışmaya devam ederler. O sırada Taner’in babasının yaşadığı haberini almalarıyla birlikte amcaoğulları kendilerini Tokat’ta bulurlar.

Taner sonunda babasına kavuşabilecek midir? Zahide ise doğumuyla ilgili riskli bir durum olduğunu öğrenir. Ancak babasıyla ilgili duyduğu gelişmeler Sefer’le birlikte yola koyulmalarına sebep olur. Sefer ve Zahide’yi nasıl bir yolculuk beklemektedir?