Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir düzen kuruluyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir düzen kuruluyor!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 5 Mayıs Perşembe akşamı 20.00’de 135’inci bölümüyle atv ekranında olacak.

Züleyha ve Hakan’ın nikahına geç kalan Lütfiye’nin Vahap tarafından kaçırıldığı anlaşılır. Lütfiye’nin sağ salim dönmesinin ardından Züleyha ve Hakan nihayet dünya evine girer. Betül tarafından kandırıldığını düşünen Çolak ve Abdülkadir birlikte hareket etmeye karar verirken, Betül ve Şermin çareyi Vahap’a sığınmakta bulur.

Züleyha ve Hakan arasında her şey yolunda görünürken, konağa gelen bir telefon ve Hakan’ın tepkisi Züleyha’nın şüphelerinin geri gelmesine neden olur.

Dördüncü sezonu devam eden dizinin 141. bölümüyle birlikte final yapması kararı alındı. Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı’nın başrolünde yer aldığı dizi etkili hikayesi ile hala milyonları ekrana toplamaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde de önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle 5 Mayıs perşembe akşamı saat 20.00’de atv’de.