Ana sayfa Dizi Haberleri Elveda Rumeli dizisini unutamayanlara müjde! Erdal Özyağcılar’ın size büyük bir sürprizi var!

Elveda Rumeli dizisini unutamayanlara müjde! Erdal Özyağcılar’ın size büyük bir sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma’dan sonra Erdal Özyağcılar tam da kendisine göre bir dizi buldu! Yasak Elma dizisinde rol alan birçok ünlü isimden birisi de Erdal Özyağcılar oldu. 1948 yılında Bursa’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, Yasak Elma dizisinde Hasan Ali Kuyucu karakteri ile yer almış ve 2021 yılının Haziran ayındaki 4. sezon finaliyle birlikte hikayeye veda etmişti.

25 bölüm süren Yasak Elma macerasından sonra Aynasız Haluk isimli filmde yer alarak setlerde yer almaya devam eden usta oyuncu, bir süre dinlendikten sonra da gelen dizi tekliflerini değerlendirmeye karar verdi.

2007 ile 2009 yılları arasında Elveda Rumeli dizisinde Ramiz olarak izlediğimiz oyuncu, yine benzer bir yapım ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Elveda Rumeli’de olduğu gibi yeni dizisi için Makedonya’ya gidecek olan usta oyuncu, eski günleri bir kez daha yaşayacak.

Elveda Rumeli dizisini unutamayanlara müjde! Erdal Özyağcılar'ın size büyük bir sürprizi var! 7

Elveda Rumeli dizisinin hikayesi 1896 ile 1907 yılları arasında geçiyordu. 3 sezon süren projede Erdal Özyağcılar çok başarılı bir iş çıkardı ve dizi unutulmazlar arasına katıldı.

Balkan Ninnisi ismi ile anılan yeni projede birçok önemli oyuncunun yer alması bekleniyor. Erdal Özyağcılar da bu projenin erkek başrolü olarak hikayeyi yine sürükleyen isim olacak.

Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt gibi isimler de bu yeni dizinin kadrosunda bulunuyor.

5 sezon süren Payitaht Abdülhamid’in hikayesini yazan Uğur Uzunok hem yapım ortağı hem de senarist olarak projede yer alıyor. Yine Payitaht Abdülhamid’in yönetmeni Doğan Ümit Karaca da bu projenin yönetmeni olarak yerini aldı.