Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin şahlanışı durdurulamıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin şahlanışı durdurulamıyor!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ üçüncü sezonuyla yeniden perşembe gecelerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! İlk iki sezonda da çok güçlü performans sergileyen dizi, Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın katıldığı üçüncü sezonunda da yine göz dolduruyor.

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 67’nci bölümü ile Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım olarak zirvede yer aldı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’, görkemli görüntüleri ve usta oyuncu kadrosu ile yine izleyiciden tam not aldı.

Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova’nın perşembe rekabetinde atv’nin bir adım öne geçtiği de artık net bir şekilde görünüyor. Totalde 10’lu reyting oranını geçen dizinin müthiş bir şahlanışını izliyoruz. Dizinin hikayesi izleyiciyi öyle bir sardı ki, her haftayı iple çeken hayranlar bölüm boyunca ekran başından ayrılamıyor. Sosyal medyada da çok konuşulan dizinin son bölümünde yaşananlar ise

MÜJGAN’IN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ, ZÜLEYHA’YI VURDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Demir elinde Müjgan’ın Züleyha’yı vurduğunu ispatlayan kanıt ile Fekeli konağını basınca herkes şoke oldu. Gerçeği biliyor olsa bile, Yılmaz, Züleyha ile kaçış planları sekteye uğramasın diye Demir’e en büyük tepkiyi vererek, Müjgan’ı savunmaya devam etti. Yılmaz savunuyor olsa bile, hikayeyi inandırıcı kılmak için ve Müjgan’ın dağıldığını, paniklediğini de gördüğü için, gören Behice, adeta sinir krizi geçirerek konuşulanları hakaret kabul etti, Herkes, Müjgan’ı alıp derhal Adana’yı terk edebilecekleri ile tehdit etti. Yılmaz gelip, Züleyha’nın anlattıklarını anlattığında bile, büyük tepki gösteren Fekeli ise, canhıraş bağıran Behice’nin kolunda olay gecesi gördüğü kanı hatırladı. Ve söylenenlerin doğru olabileceğini düşünerek Yılmaz’ı Demir’i savcıya gitmeden durdurmak üzere yolladı.

FEKELİ GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ

Behice, mağduru oynamayı öğütlediği Müjgan’ı İstanbul’a götürmeye kalktı ama Müjgan en sonunda dayanamayıp her şeyi itiraf etti. Yılmaz ise Hünkar’ın verdiği hisseleri geri vermek şartıyla Demir’i savcıya gitmekten vazgeçirdi.

Demir’i ikna eden Yılmaz, Fekeli’nin de gerçeği öğrendiğini dinleyince, Müjgan’la yüzleşti. Müjgan, Behice’nin tüm çabasına rağmen, Züleyha ile yarışmaktan bunaldığını ve boşanmak istediğini hem Yılmaz’a hem de baba dediği Fekeli’ye söyledi.

YILMAZ VE ZÜLEYHA NİHAYET MUTLU SONA ULAŞIYOR MU?

Yılmaz, Hünkar’la buluşup hisseleri, Müjgan’ı kurtarmak zorunda olduğu için alamayacağını anlattı. O sıralarda Adana’da ise Müjgan’ın Sabahattin’in yerine vekil başhekim olduğu haberi konuşuluyordu.

Hünkar ise Demir’in kendisine yaptıklarını o kadar unutamamıştı ki, küçük konakta Yılmaz ve Züleyha’yı sarmaş dolaş gördü. Ama Demir’e olan kızgınlığı ve vicdanı onu rahat bırakmadı. iki eski sevgilinin buluşmasına dair sesini çıkarmadı

VE ZÜLEYHA, YILMAZ İLE KAVUŞMAK İÇİN KONAKTAN AYRILDI

Demir, savcıya gitmemiş olsa bile savcı kapısının önünde konuşulanları duyduğundan soruşturma başlattı ve Züleyha’yı ifadeye çağırdı. Ama, Yılmaz’la kaçış planları aksamasın diye Züleyha Müjgan’ı ele vermedi.

Ve nihayet buluşma günleri geldi. Züleyha, Hünkar ve Gülten’n gözyaşları içinde konaktan çocuklarını alarak ayrıldı. Yılmaz ile kavuşmanın hayalleri ile giderken, yolunu öyle biri kesti ki, Züleyha’nın adeta dili tutuldu.

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla yine her perşembe 20:00’de ATV’de.

Bir Zamanlar Çukurova – KÜNYE

Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım: TIMS&B Productions
Senaryo: Yıldız Tunç, Ayça Üzüm, Atilla Özel, Selena Çağlayan
Müzik: Aytekin Ataş
Uygulayıcı Yapımcı: Emrah Karacakaya
Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Oyuncular: Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık,Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Serpil Tamur, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Mehmet Polat, Alayça Öztürk, Aras Şenol, Polen Emre, Şirin Öten ve Furkan Palalı ve Nazan Kesal