Ana sayfa Güncel Haberler Bensu Soral, dijitale odaklandı ama yeni dizi gündemde yok!

Bensu Soral, dijitale odaklandı ama yeni dizi gündemde yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son İçerde dizisinde başrolde yer alan ve ekranda hayranlarını mutlu eden Bensu Soral, 3 yıldır dizilerde yer almıyor. Sinema filmleri ile gündem olan oyuncu, dijital dizi projelerine ise göz kırptı.

Omuzundaki rahatsızlık nedeniyle fizik tedavi de görmekte olan oyuncu, yeni proje konusunda sorulan soru üzerine şöyle konuştu: “Şimdilik bir şey yok işte. Pandemiden dolayı biliyorsunuz durumlar karışık. Her şey yolunda şimdilik.”

Oyuncu, spor yapmaya başladığını ifade etti ve şu anda tüm ilgisini kolunun düzelmesine verdiğini analttı. Bensu Soral, “Doktora gidiyorum, gün aşırı fizyoterapi var zaten. Öyle geçiyor” ifadesini kullandı.

Mesti Aşk isimli film projesiyle konuşulan oyuncu, ayrıca dijital platformlarda yayınlanan dizileri de hedeflediğini belirtmişti. Dijitalde yer alma konusunda, “Tabii ki çok istiyorum. Şu an bir şey söylemek için çok erken. Senaryolar geliyor, okuyoruz. Bir sürü şey var; artıları, eksileri. Ama çok istiyorum dijitali. İnşallah, kısmet” dedi.

Reyting korkusunun olmadığını ama güzel bir projede olmayı arzu ettiğini anlatan Bensu Soral, kendisi için televizyon ya da dijitalin çok da fark etmediğine değindi.