Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ekranda olmayınca zarar büyük, atv’den yeni bir karar!

Bir Zamanlar Çukurova ekranda olmayınca zarar büyük, atv’den yeni bir karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaktaydı. Ancak dizinin 80. yeni bölümü dün akşam ekranda yoktu. Ziraat Türkiye Kupası’nın yayıncısı olması nedeniyle Bir Zamanlar Çukurova yerine ekranda Fenerbahçe – Kasımpaşa maçını görenler bir hayli şaşırdı.

3 sezondur devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova, etkili hikayesi, güçlü oyunculuk performansları ile göz doldurmaya ve atv’nin de cebini reytinglerle doldurup taşırmaya devam ediyor. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Hande Soral, Furkan Palalı gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 80. bölümü yayınlanmayınca izleyiciler yeni bölümün ne zaman ekrana geleceğini merak etti.

Birçok dizi hayranı da bunu öğrenmek için google’da aramalar yapıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi konusunda atv’nin aldığı son karar ise yayınlanan fragman ile ortaya çıktı. Dizinin 80. bölümünün 21 Ocak Perşembe günü ekrana geleceği netleşti. Kanalların Ocak ayında dizilerini yayınlamama gibi bazı durumlar yaşanabiliyor. Örneğin atv’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2 haftadır yok.

Bir Zamanlar Çukurova ise 1 haftalık maç arası vermiş oldu ve gelecek perşembe günü yeniden izleyicileri ile buluşacak. Bu ara kanalın tüm kategorilerde birinciliği Mucize Doktor dizisine kaptırmasına neden oldu. Bu da atv adına büyük bir zarar olarak geri dönüş yapmış oldu. 80. bölümden fragman da yayınlandı. Fikret ile Müjgan arasında aşkın geliştiği dizide Fikret, Yamanların hayatını zehir etmek istiyor.

Ümit karakteri ile ekibe katılan Hande Soral’ın hikayede nasıl bir değişime yol açacağı da çok merak ediliyor. Soral, Çukurova’nın Ümit’e yabancı olduğunu ama karakterin bu hikayeye yabancı olmadığını ve büyük sürprizlerle hikayede yer alacağını söyleyerek heyecanı da artırdı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 80. yeni bölümünde yaşanacakların detayını videoda bulabilirsiniz.