Ana sayfa Sosyal Medya Aynı gün doğan Miray Daner ve Alp Navruz’dan takdir toplayan hareket!

Aynı gün doğan Miray Daner ve Alp Navruz’dan takdir toplayan hareket!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz ile Miray Daner’i ortak noktada birleştiren konu doğum günleri… Her iki isim de 15 Ocak doğumlu… Bugün iki ünlü isme sosyal medya üzerinden takipçileri tarafından kutlama üstüne kutlama mesajları geliyor.

15 Ocak 1990 doğumlu olan Alp Navruz, neredeyse 160 bölümü bulan 5 seneye yayılan projelerinin arasında pek de dinlenme fırsatı bulamamıştı. Geçtiğimiz hafta Zümrüdüanka’nın 26. bölümde final yapmasının ardından Ürgüp’ten İstanbul’a dönen Alp Navruz, dinlenmeye çekildi. Ünlü oyuncu bir süre dinlenmek istediğini ve çok yorulduğunu ifade etti. Yeni projelerin gelmesine rağmen dinlenmekte kararlı olan oyuncu, 5 yıllık dönemde 160 bölüme yakın dizi setlerinde performans sergilediğini de hatırlattı.

Aynı gün doğan Miray Daner ve Alp Navruz'dan takdir toplayan hareket! 9

Hayranlarının sosyal platformlarda doğum gününü coşkuyla kutladığı oyuncu, Türk Kanser Derneği ile organize olarak bir doğum günü bağış kampanyası düzenledi. İhtiyacı olan insanları mutlu etmeye davet eden Navruz, takipçilerini kendisine hediye almak yerine bu kampanyaya destek olmaya çağırdı.

15 Ocak 1999 doğumlu olan ünlü oyuncu Miray Daner de doğum günü dolayısı ile hayranlarından büyük ilgi görüyor. Sosyal platformlarda, “İyi ki doğdun, nice mutlu senelere” yorumları paylaşılıyor. Miray Daner de doğum gününde neşeli bir pozunu yayınladı ve hayranlarına ve dostlarına şu sözlerle teşekkür etti:

“Hayatıma bir şekilde dokunan herkes iyi ki var. Yeni yaşımda bu kez hepimiz için üfledim mumu. Aileme ve desteğini her zaman arkamda hissettiğim sizlere çok teşekkür ederim. Güzellikler bizimle olsun !”

Aynı gün doğan Miray Daner ve Alp Navruz'dan takdir toplayan hareket! 10

Miray Daner de aynen Alp Navruz gibi, kendisine hediye vermek isteyen hayranları için bir bağış kampanyası başlattı. Kansersiz Yaşam Derneği ile organize olan oyuncu, “Gelin bu doğum günümde Kansersiz Yaşam Derneği’ndeki çocukların gülümsemelerine vesile olalım” diyerek takipçilerinden destek istedi.

Aynı gün doğan Miray Daner ve Alp Navruz'dan takdir toplayan hareket! 11