Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde büyük hata, Meltem işte bunu yapmayacaktın!

Kefaret dizisinde büyük hata, Meltem işte bunu yapmayacaktın!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Kefaret, 9. yeni bölümü ile 17 Ocak Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde bomba gibi gelişmeler var dersek, yanlış olmaz… Zeynep ve Ahmet’in kızları Elif konusunda bir gerçek daha ortaya çıkıyor…

Komiser Sinan zaten uzun süredir Sude’nin Zeynep’in kızı olmadığını biliyor ve onun kızının Cansu olduğu konusunda emin. Ahmet de benzer bir hisse kapılmıştı. Kefaret dizisinde Zeynep, Sude konusundaki gerçekleri öğrenmeye iyice yaklaştı. Yeni bölümde Özge Özacar’ın canlandırdığı Meltem için de zorlu anlar yaşanacak.

Peki neler izleyeceksiniz? 9.bölümden yayınlanan 2. fragmanda Meltem’in Ahmet’i Sude konusunda uyarması ve DNA testi olması gerektiğini söylemesi bir ipucu aslında. Olaylar da çorap söküğü gibi gelecek. İşte tüm detaylar: Zeynep, Ahmet’e neden Elif’in bulunduğu haberini gizlediğini anlatırken Meltem de yaptıklarının ortaya çıkması korkusu ile zor anlar yaşamaktadır.

Kefaret dizisinde büyük hata, Meltem işte bunu yapmayacaktın! 7

Arzu abisinin kirli geçmişinin kalıntılarından kurtulmaya uğraşırken Sinan, Cansu’nun Zeynep’in gerçek kızı olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır.

Zeynep bir yanlış anlama sonucu kopma noktasına geldiği Sinan’la yüzleşirken birbirlerine gerçek duygularını açma fırsatı bulurlar.

Ahmet, Elif’le ayrı geçen yıllarının açığını kapatmaya kararlıdır ve Zeynep’in bütün itirazlarına rağmen çiftliğe yerleşir.

Meltem bu birlikteliği ne olursa olsun engellemeye kararlıdır ve çok riskli bir adım atar.