Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova hatayı avantaja çevirdi!

Bir Zamanlar Çukurova hatayı avantaja çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan ve Yılmaz evli… Züleyha ile de Demir evli… Ancak Yılmaz ve Züleyla geçmişlerini bir kenara bırakıp yollarına devam edemiyor. Bu durum da zaman zaman tepki gösterilmesine sebep oluyordu.

“Evli insanlar kendi hayatlarına bakmalı, geçmişi bir kenara bırakıp, gerçeklerle yüzleşmeli” diyen dizi hayranları Züleyha ve Yılmaz karakterlerinin içine düştüğü durumu sorguluyor ve bundan da rahatsız olduklarını belirtiyorlardı.

Yılmaz ve Züleyha noktasında duygusal kırılmaların diziye ayrı bir hava kattığı da görülüyor. Yani bu iki karakterin gerçek hayat ile çatışan bu hallerinin izleyicilerin de heyecanını artırdığını, diziye olan ilgiyi sıcak tuttuğunu ve ön görülemez olayların da gelişmesine sebep olduğundan Bir Zamanlar Çukurova’ya fayda sağladığını söyleyebiliriz.

Müjgan ve Demir karakterleri de Yılmaz ve Züleyha noktasındaki kırılganlıkları ile senaryoya daha da bir ilginçlik katıyor. Bir anlamda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hatalı ilerleyen senaryosu, aslında ilginin de yüksek seyretmesini sağlamak gibi bir duruma dönüştü.

Bir Zamanlar Çukurova hatayı avantaja çevirdi! 7

Peki bu düğüm nasıl çözülecek? Yılmaz ve Züleyha kendi hayatlarına dönemeyecek ise, Demir ve Müjgan da hep arada kalacak ise, dizinin ilerlemesi nasıl sağlanacak? İşte bu noktada senaryo grubunun neler ortaya koyacağı da merakla bekleniyor.