Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova, Hilal Altınbilek’e altın bir fırsat sundu!

Bir Zamanlar Çukurova, Hilal Altınbilek’e altın bir fırsat sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile 3 sezondur fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dizide Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek de çok başarılı performans ortaya koydu.

Karagül dizisindeki Özlem karakteri ile iyi bir çıkış yapan oyuncu, bu dizi sayesinde ise çok geniş kitlelere ulaşmayı başardı ve ortaya da akıllardan çıkmayacak bir karakter koydu… Züleyha başladığı noktadan şimdi bulunduğu noktaya gelirken büyük değişimler geçirdi. İşte bu değişimler de Hilal Altınbilek’e altın bir fırsat sundu.

Dizide birbirinden çok farklı duyguları yansıtma fırsatı bulan oyuncu, rolü üzerine de çok düşündü ve en iyi şekilde canlandırmak için de güçlü bir motivasyon buldu. Hilal Altınbilek, Dizi TV isimli programa konuştu ve ne kadar büyük bir şansa sahip olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Bir dizinin içinde bu kadar fazla renk değişimi, dönüşümü olan çok fazla karakter yoktur. özellikle baş karakterlerden bahsediyorum Onların çok fazla renk yelpazesi yoktur. Ama benim bu işte, çok fazla ters oldu. Bu bir oyuncu için gerçekten bulunmaz fırsatlardan birisi. Tek iş içinde bu kadar değişik karakter, bu kadar dönüştürülebilir, bu kadar üstüne düşünülebilir hikayelerin olması benim için çok fazla avantaj oldu.”

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 100. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. 4. sezonda da devam edecek olan dizide artık Züleyha Çukurova’nın hanım ağası konumunda. Hilal Altınbilek duygusallığı çok yüksek sahnelerde başarılı sunumlar sergiledi.

Özelilkle Züleyha’nın travmatik ve üzüntü verici sahnelerinde o kadar inandırıcıydı ki, Hilal Altınbilek ismi akıllara yazıldı ve çıkmayacaktır. Oyuncu, Züleyha’nın kendisinden çok farklı bir kişilik olduğunun altını çizdi.

Role çalışırken kendince bir matematik de yaptığını ifade eden Altınbilek, şunları anlattı: “Hilal’den çok farklı bir kız. Olaylar karşısında vereceği tepkiler bambaşka. Dedim ki, “Bunu bir yerinden patlatmam lazım, bu kızın bir yönünü çıkartmam lazım ki hem kendimi çok iyi yansıtabileyim hem kendimden bir şeyler katabileyim hem de seyirci gerçekten de bi maç izler gibi olur. Ben de durup durup öyle bir şey yapayım, öyle kodlamalar var okuduğumda senaryoyu. Şurada patlama yerim olur diye bir matematik yapıyorum kafamda.”