Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de Asya’nın Derin’e attığı gol sosyal medyayı yıktı geçti! Kuruluş Osman yaya kaldı!

Sadakatsiz’de Asya’nın Derin’e attığı gol sosyal medyayı yıktı geçti! Kuruluş Osman yaya kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezonun en iddialı dizilerinden Sadakatsiz, hakkında yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla 19 Mayıs Çarşamba akşamının lideri oldu. Heyecan dozajının hiç düşmediği Sadakatsiz, bu sezon en çok konuşulan dizilerinden biri olmaya devam ediyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 19 Mayıs Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Kanal D dizisi Sadakatsiz oldu.

Sadakatsiz'de Asya'nın Derin'e attığı gol sosyal medyayı yıktı geçti! Kuruluş Osman yaya kaldı! 7

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz güçlü oyunculuklar ve güçlü hikayesiyle sezona damgasını vuran dizilerden biri oldu. Özellikle Asya ve Derin arasındaki savaş, izleyicilerin heyecandan neredeyse kalplerinin durmasına sebep oluyor.

Nitekim dizinin 19 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Asya’nın geçmişiyle yüzyüze gelişi ve Derin’in planlarını alt üst etmesi izleyicilerin sosyal medyada bolca yorum yapmasına neden oldu. Hakkında 13.035 paylaşım yapılan dizi listenin birinciliğini elde etti.

İkinci sırada yer alan dizi ise TRT 1’de yayınlanan Kuruluş Osman oldu. Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam 59. bölümü yayınlandı. Yeni bölümün reytingleri gayet iyi gelse de sosyal medyada en yakın rakibi Sadakatsiz’in bir hayli gerisinde kaldı. Kuruluş Osman hakkında sosyal medyada 9.711 paylaşım yapıldı.

19 Mayıs Çarşamba günü sosyal medyada hakkında en az paylaşım yapılan dizi ise Benim Adım Melek oldu. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerini paylaştığı TRT 1 dizisi hakkında sadece 1.623 paylaşım yapıldı. Dizi, 19 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan 66. bölümüyle ekranlara veda etti.