Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da Ali Rahmet Fekeli’nin dimdik duruşu, izleyiciyi etkiliyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da Ali Rahmet Fekeli’nin dimdik duruşu, izleyiciyi etkiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Atv ekranında 3. sezonuna başlayan, hem hikayesinin derinleşmesi hem yeni karakterleri hem de reytingleri ile göz dolduran Bir Zamanlar Çukurova, Perşembe akşamlarını iple çeken milyonları peşinden sürüklüyor…

Dizide özlü sözleriyle ilgi gören Kerem Alışık’ın canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli, sosyal medyanın sözlerinden en çok etkilendiği dizi karakterleri arasına katıldı. Fekeli’nin sadece sözleri değil, duruşu da dizi hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.

Peki 3. sezonda Fekeli karakteri aynı yapısını koruyabilecek mi? Kerem Alışık’a göre dimdik duruşu devam edecek. Dizi TV programına konuşan oyuncu, şu sözleriyle dikkatleri çekti:

“Mutlaka bu sezon da izleyicilere gene bu sezonda izlettireceğiz diye düşünüyorum. Onun dışında neler olacağını hep beraber izleyeceğiz. Onlarla da bir bağlantısı olacak Ali Rahmet Fekeli’nin. Ama kendi doğrularından, kendi anlayışından en ufacık bir sapma, kayma olmadan bakalım onlarla nasıl kesişecek yolları. Onları nasıl aydınlatacak veya onlarla nasıl bir karanlıkta buluşacak.”

Peki ya aşk… Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar ile Fekeli’nin aşkı ne olacak? İşte bu sorunun yanıtını da Kerem Alışık, anlamlı bir hatırlatma ile verdi.

Oyuncu, “İnşallah bu sene de aynı gülümsemelerde buluşacağız. Aşk önemli tabii ki, aşk Kemal Süreyya diyor ya “Annesinden dayak yediği halde, anne diye ağlayan çocuktur aşk”. Aşksız bir hayat da yok, yaşam da yok. Fekeli’nin böyle bir düşüncesi de yok. Mutlaka o aşk, yaşansa da yaşanmasa da yara da olsa yar da olsa hep gönlünde kalacak bir aşk” diye konuştu.