Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Aslan, Zümrüdüanka setinde şarkı söyledi, set ortamı güzelleşti!

Hatice Aslan, Zümrüdüanka setinde şarkı söyledi, set ortamı güzelleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun da ekibe katılması ile hikayenin bir hayli değiştiği dizi, etkili sahneleri ile izleyicileri Fox TV ekranına taşıyor. Dizinin arka planında neler olduğu konusunda ise Beyza Şekerci’nin sunumu yaptığı Kamera Arkası programında bazı detaylar vardı.

Sete yapılan ziyaretten görüntüler yayınlanırken, ünlü oyuncular da yaptıkları açıklamalarla dikkat çekti.İkinci sezona hızlı bir giriş yapan dizinin senaryosu izleyicileri ters köşe yaptı. 2 Ekim Cumartesi akşamı 13. bölümü yayınlanacak olan Zümrüdüanka, Serhat ile Zümrüt aşkı fena savruldu… Zümrüt hesap soruyor,Serhat karşısında eziliyor.

Dizide Ülfet karakterine hayat veren Hatice Aslan, yaptığı açıklamada böyle bir dizide olmaktan duyduğu mutlulu ifade etti.

Oyuncu,”Böyle bir dizide olmak, Ülfet gibi bir karakteri canlandırmak ayrıca inanılmaz keyifli ve çok eğleniyorum, çok zevk alıyorum. Ekip güzel, yapımcımız güzel, kanalımız güzel. O yüzden çok şükür diyorum” şeklinde konuştu.

Uzun bir zamandır İç Anadolu bölgesinde bulunmadığını, bu dizi ile Kapadokya’ya geldiğini anlatan Hatice Aslan, “Doğduğum yer İç Anadolu bölgesi. Tekrar beni çocukluğuma döndürdü, o yüzden çok güzel” ifadesini kullandı.

Sette bir hayli keyifli olan Hatice Aslan, “Fikrimin ince gülü” şarkısını öyle güzel söyledi ki, çekimler sırasında bu anlar tüm ekibin moralini yükseltti.

Aşağıdaki videodan o anları izleyebilirsiniz (2.50)