Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık tepkisi doğru, hedef yanlış!

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık tepkisi doğru, hedef yanlış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova’nın hayranları, 3. sezonda heyecanlı sahneler yaşadı. Dizi çok etkili bir çıkış ile bu sezon reytinglerini de gayet iyi seviyeye getirdi. Mucize Doktor dizisini bile geçen atv’nin iddialı yapımında şimdilerde ise matem havası var.

Bunun sebebi ise Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin’in diziden ayrılmış olması… Perçin’in hayat verdiği Hünkar, Behice tarafından bıçaklandı ve sokak ortasında öldü. Şimdi cenazenin kaldırılması ve o matemin dizide yaşanması bekleniyor.5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 71.bölümde de Hünkar’ın vedasının acı dolu anlarını izleyeceksiniz.

Vahide Pençin’in gidişi dizi hayranlarını çok kötü etkiledi. Neden böyle bir şey olduğuna yönelik birçok soru soruluyor. Sosyal medyada dizi hayranlarının isyanını, itirazını içeren birçok yorum görebilirsiniz. Bu isyanın en çok dillendirildiği kişiler ise dizinin senaryo grubu. İzleyiciler senaryo gereği Hünkar’ın yapımdan ayrıldığını düşünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık tepkisi doğru, hedef yanlış! 8

Ancak Vahide Perçin’in sağlık sorunları olduğu ve uzun süredir de dizeden ayrılmak istediği gerçeğini unutuyorlar… Zaten basına da yansıdığı şekilde oyuncu artık yoğun çalışma ortamlarını kaldıramıyor. Kendisine yeni bir hayat kurma arayışında. Bu durumu da 2 yıldır yaşadığı ve dizideki yüksek çalışma düzeninden de rahatsız olduğu da haberlere yansımıştı.

Hatta Vahide Perçin’in diziden ayrılır ayrılmaz saçlarını kestirerek rahatlama yaşaması da artık ne kadar bunaldığının bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Foça’daki evinde yaşaması beklenen oyuncunun uzunca bir süre de dizi setlerinde yer almaması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık tepkisi doğru, hedef yanlış! 9

Sonuç olarak izleyiciler Hünkar karakterinin gidişine yönelik büyük eleştiriler yapıyor. Sosyal medya bununla çalkalanıyor… Ancak bir gerçek var ki, şayet Vahide Perçin, sıkıntılı bir dönem yaşamasaydı hiçbir senarist böyle güçlü ve diziyi taşıyan bir karakteri öldürmezdi… Hünkar’ın gidişi Bir Zamanlar Çukurova için de düşüşün başlangıcı olabilir.

Zira, hiçbir karakterin onun yerini dolduramayacağı gerçeği ortada duruyor.

Hal böyle iken, izleyiciler Hünkar’ın ayrılığını senaristlere bağlayarak yanlış adrese isyan ediyor… Asıl isyan edilmesi gereken şey ise oyuncuların uzun çalışma saatleri nedeniyle çok zor bir süreç içinde dizi çekebildikleri gerçeği…

Yıllardır birçok ünlü ismin dile getirdiği bu yoğun çalışma süreci ve uzun yayın süreleri oldukça oyuncular da senaristler de bazı noktalarda çaresiz kalacaktır.