Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, yaşanan acı günler nedeniyle paylaşamamıştı ama biraz buruk da olsa paylaştı

Eda Ece, yaşanan acı günler nedeniyle paylaşamamıştı ama biraz buruk da olsa paylaştı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile ekranlara gelen Eda Ece, İzmir depremi ile birlikte herkesin büyük üzüntü yaşadığı günlerde takipçilerinden kendisiyle ilgili bir gelişmeyi paylaşmamayı tercih etti. Oyuncu kapağında yer aldığı bir dergiyle ilgili duyuruyu ve teşekkürü yapmak için bekledi.

Pek çok duyarlı insanın İzmir depremini yüreği ağzında izlediği, her gelen güzel haber ile sevince boğulup, her giden can için üzüldüğü günler yaşadık. 114 kişinin yaşamını yitirdiği ve 6,9 şiddetindeki depremde binden fazla kişinin yaralandığı bir felaketi yaşadık.

Günlerdir televizyon ekranlarından, sosyal medyadan gelen haberlerle pek çok duyguyu bir arada yaşadık. İzmir’i vuran deprem, aslında tüm Türkiye’yi vurdu ve günlerdir enkazdan gelecek güzel haberler için bekledik.

Sosyal medyada pek çok kişi yaptıkları paylaşımlarla İzmir’de yaşananlar karşısındaki duygularını, düşüncelerini anlattılar. Ünlü isimlerden de pek çok mesaj, yorum, paylaşım geldi.

Bu isimlerden birisi de Eda Ece idi. Oyuncu, bu süreç boyunca yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Eda Ece, bugün ise kapağında yer aldığı dergiyle ilgili paylaşım  yaparken bile buruk bir şekilde paylaştı kendisiyle ilgili bir bilgiyi.

Oyuncu, yer aldığı derginin kapağını paylaşarak emeği geçenlere teşekkür etti…

Hepimizin çok üzgün olduğu, yüreğimiz ağzımızda günlerden geçtik, o nedenle paylaşmamıştım, bu işe emek veren tüm ekip arkadaşlarıma ve @allmagazine dergisine teşekkür ederim, iyi okumalar diliyorum. ♥️
ALL Kasım ????????
Yayın Direktörü: @meltemaaydinn
Fotoğraf: @tameryilmaz1
Moda Editörü: @seydasozuer
Röportaj: @zeynepsia
Saç: @nurisekerci
Makyaj: @selen_karabulut
@songulgoksel
@gayesokmenajans

Eda Ece, yaşanan acı günler nedeniyle paylaşamamıştı ama biraz buruk da olsa paylaştı 7