Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çaldı, şeytanın bacağını kıramadı!

Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çaldı, şeytanın bacağını kıramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 2 sezondur ekranda müthiş temposu ve başarılı oyunculukları ile yer almaya devam ediyor. Dizide Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci ise performansı ile adeta başrollerden rol çalıyor.

2013 yılından bu yana ekranda yer almakta olan oyuncu; Galip Derviş, Vicdan, Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Yüz Yüze, Avlu dizilerinden sonra Bir Zamanlar Çukurova’da kendini gösterdi.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çaldı, şeytanın bacağını kıramadı! 9

Sinemada da Toz Ruhu, Olur Olur ve Nasipse Adayız isimli yapımlarda rol alan Selin Yeninci etkili performansıyla hep alkışla karşılandı. Ancak ünlü oyuncunun bir sıkıntısı var. Selin Yeninci, hem çok başarılı bir dizide rol alması hem de sürekli göz önünde bulunmasına rağmen sosyal medyada hayran kitlesini genişletme konusunda tam da istenilen noktada değil.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çaldı, şeytanın bacağını kıramadı! 10

Instagram’da hesabı bulunan ve aktif şekilde kullanan oyuncu, henüz 100 bin takipçiye ulaşamadı. 97 bin kişi tarafından takip edilen oyuncu, paylaşımlarında şıklığını, güzelliğini ve zaman zaman da seksiliğini sergiliyor.

Günlük yaşamı hakkında da detaylar sunan Selin Yeninci zaman zaman da dizi setinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çaldı, şeytanın bacağını kıramadı! 11

Oyuncunun tüm bu çabasına rağmen, sosyal medyada patlama yapamaması, şeytanın bacağını kıramaması dikkat çekici. Henüz 1-2 yıllık dizi oyuncuları bile milyonluk kitlelere hitap edebiliyor.

Selin Yeninci’nin kendini gençlere anlatma konusunda da bir çaba sergilemesi faydalı olacaktır.