Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar’ın şok ölümü! Bıçaklayan kişiyi izleyici tahmin etti!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar’ın şok ölümü! Bıçaklayan kişiyi izleyici tahmin etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonuyla da ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Perşembe akşamlarının vazgeçilemeyen dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova’da ne yazık ki bu hafta istenmeyen ve beklenmeyen bir ayrılık yaşanacak. Dizinin yeni sezonu başladığında Hünkar karakterinin ayrılacağı söylentileri vardı ama kimse tahmin etmiyordu.

Çekimleri Adana’da yapılan diziden Vahide Perçin’in ayrılmak istediği şeklinde haberler gündeme gelmişti. Kimsenin inanmak istemediği olay bu hafta gerçekleşiyor ve Hünkar karakterini ölümüyle birlikte Vahide Perçin de diziden ayrılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar'ın şok ölümü! Bıçaklayan kişiyi izleyici tahmin etti! 7

29 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 70. bölümde Hünkar ve Fekeli’nin son buluşmaları ise yüreklere dokunacak cinsten. Aşklarını doya doya yaşayamayan çifti ne yazık ki hain bir el ayıracak. Dizinin usta oyuncusu Vahide Perçin’in gidişi, herkesin şimdiden yüreğine dokundu.

Yayınlanan tanıtımda Züleyha’nın Yılmaz’a “Senin de Demir’den farkın yok” diyerek oğluna yaptığının hesabını sorması izleyenleri meraklandırırken, Hünkar cephesinde yaşanacak olay ise herkesi kahredecek.

Bir kişinin Hünkar’ı bıçakladığı sahne, tanıtımda yer aldığında dikkatli izleyicinin gözünden bu kişinin bir kadın olduğu tahminleri geldi. Pek çok kişinin de Hünkar’ı bıçaklayanın Behice olduğu tahminleri dikkat çekiyor.

Bakalım bu cinayetin ardından kim çıkacak? Kalbinden yaralanan Hünkar’ın yerde kanlar içindeki görüntüsünün olduğu tanıtımı aşağıda izleyebilirsiniz…