Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da kendi kaderinin iplerini eline aldı!

Bir Zamanlar Çukurova’da kendi kaderinin iplerini eline aldı!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 74. bölümü ile dün akşam ekrandaydı. Tüm kategorilerde birincilik elde eden dizi 8-13 arası reyting oranları ile sezonun en başarılı sonuçlarından birisini daha aldı. Perşembe akşamları adeta rakipsiz durumdaki atv dizisi, hikayesiyle de izleyicilerini kendisine bağlamayı sürdürüyor.

Hünkar Yaman karakterinin ayrılmasından sonra yeni hanımağa olarak ortaya çıkan Züleyha, böylelikle kendi kaderinin iplerini de eline aldı. Bu haftanın en önemli ve dikkat çeken çelişmesi Züleyha’nın yaşadığı büyük değişimin ekrana yansımasıydı… Hünkar’ın bir sözüyle kaderi değişen Züleyha, şimdi Hünkar’ın izinden gidiyor. Kaderin cilvesi de bu olsa gerek. Züleyha – Yılmaz aşkı geçtiği onca sınavdan sonra, şimdi bambaşka bir yol ayrımına geldi!

Bir Zamanlar Çukurova'da kendi kaderinin iplerini eline aldı! 7

Adeta halasının izinden giden Müjgan, Behice’ye bile söylemeden yaptığı planın sonunda yine en çok üzülen oldu! Züleyha’nın canını yakmak ve Yılmaz’dan vazgeçmesini sağlamak için, onu takip edip, eczaneye peşinden girerek, “hamile olduğu” haberini duyurdu.

Bu haber, Fekeli konağında sevinç ve şaşkınlık ile karşılanırken, Züleyha için büyük bir üzüntüye neden oldu. Ancak en büyük şaşkınlığı yaşayan, Müjgan’a aylardır elini sürmeyen Yılmaz’dı!

Hamilelik haberi, en çok Behice’yi sevindirdi ama, sevinci uzun süremedi. Yılmaz haberi alır almaz, çocuğun kendisinden olamayacağını söyleyince, ortalık karıştı.

O sırada Züleyha da önce Yılmaz’la bağını kopardı, ardından kaderinin iplerini eline aldı.
Yılmaz, Züleyha’ya durumu açıklayamadan, Züleyha Saniye ile birlikte huğlara gidip, “artık ben varım” diye, Hünkar’ın yerine hanımağalığını ilan etti!

Yılmaz, Müjgan’ın oyununu çözmeye çalışırken, “Fikret ve Doktor hanım” dedikoduları sokakta karşısına çıktı! Çetin ile önce adamlarla kavga eden Yılmaz sonra da Fikret ile hesaplaşmaya gitti. Fekeli’nin en zor anları iki evladının birinin elinde silah varken karşı karşıya kaldığı anlardı! İki kardeşin birbirine düşmesini yalanını itiraf eden Müjgan engel oldu. Hamile olmadığını söyledi!

Behice’nin tehditleri ile ne yapacağını şaşıran Gaffur yine kendini bir maceraya savurdu. Cezaevine girmemek için, Almanya’ya gitmeye karar veren Gaffur yine Saniye’den habersiz elindekini avucundakini bu işe yatırdı.

Behice’nin kendini vurdurmus olabileceği tahminleri ile, neredeyse planının tamamını anlayan Şermin, bunları gidip Demir’e anlattı. İki kuzen yeniden dostluklarını ilan ettiler. İlan etmekle kalmayan Demir, Şermin’den Sevda ile ilgilenmesini de rica etti. Şermin ilk dernek toplantısına, Sevda’yı koluna takarak gitti. Sevda’yı Adana cemiyet hayatına tanıtmış oldu.

40 Yıl sonra nihayet kavuşacaklarken, Hünkar’ın ölümüyle perişan olan Fekeli’nin sevdalısı ile kahve içtiği yerde tek başına kahve içişi, yürek dağladı. Kavuşamayan aşıkların hüznü, sanki Çukurova’ya yayıldı.

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla her perşembe 20:00’de ATV’de.