Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da o sahne hayal mi yoksa gerçek mi?

Bir Zamanlar Çukurova’da o sahne hayal mi yoksa gerçek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin geçtiğimiz sezon en başarılı yapımlarından olan Bir Zamanlar Çukruova dizisi 2.sezonuna Perşembe günü başladı. Geçen sezon bıraktığı yerden yine izleyicilerini peşinden sürükleyerek 2. sezona başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önemli gelişmeler yaşanacak.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 37. yeni bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı.

Dizide Hilal Altınbilek karakterine hayat veren Züleyha ile Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterlerinin 37.yeni bölümdeki buluşmaları herkesi şoke etti. Yılmaz ve Züleyha, geçmişte yaşananları konuşuyor.Yılmaz, her şeyin farkına vardığını anlatıyor. Züleyha gözyaşlarına boğuluyor. Ancak ikiliyi bir kişi adeta basacak. Peki o kişi kim? Ayrıca bu sahne gerçek mi yoksa rüya mı?

Hilal Altınbilek’in hayranları Yılmaz ile Züleyha’nın buluştuğu sahne ile şoke olduklarını belirtiyor ve bunun gerçek mi yoksa rüya mı olduğu konusunu sorguluyor.

Takipçiler, “Hayal değildir inşallah” diye yorumlarda bulundu.

Birçok dizi hayranı da sabırsızlıkla 26 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak 37.bölümü bekliyor.Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.