Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da yapılan hata ‘pes’ dedirtiyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da yapılan hata ‘pes’ dedirtiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, son haftalarda o kadar gaza bastı ki, dizinin izleyicileri her bölümü büyük heyecan dalgası ile izliyor. Hikayede farklı yan karakterlerin öne çıkan ve sürükleyen özellikleri ilginin de artmasına sebep oluyor. Müjgan ve Behice karakterleri bu noktada son haftaların en gözde ikilisi…

Birçok dizisi ekranda yok iken, Bir Zamanlar Çukurova’nın bu durumdan fazlasıyla yararlandığı bir dönemi de yaşıyoruz. Koronavirüs salgınının stok bölümleri olan dizilere ne kadar büyük ivme kazandırdığı da ortada… Rakipleri ekranda yeni bölümleri ile yok iken, stok bölümleri olan diziler daha çok öne çıkıyor ve yeni izleyiciler de kazanıyor, ya da kaybedilen izleyicisini geri almayı başarıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da her şey yolunda değil… Behice gibi Türk dizi tarihinin yeni bir psikopat karakterini yaratan dizi, Züleyha gibi saftirik bir karakterle ise hataların büyüğünü yapmaya başladı. Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha’nın çocukları yerine hala Yılmaz’ın aşkının peşinde koştuğuna yönelik ilerleyen senaryo izleyicilerin aklının almadığı bir durum.

Züleyha’nın öncelikle çocuklarına kendisini adaması gerektiğini, yıllardır süren Yılmaz saplantısından artık biraz sıyrılması gerektiğini düşünen izleyiciler, sosyal medyada 63.bölümde Yılmaz’ın adını duyar duymaz koşarak kendisine kurulan pusuya düşmesinden rahatsız…

Bir Zamanlar Çukurova'da yapılan hata 'pes' dedirtiyor! 7

“Kır dizini otur çocuklarını bekle” diyen dizi hayranları, Züleyha’nın durumunun gerçek hayat ile örtüşmediğini ve bu noktada senaristlerin büyük bir hata yaptıklarını düşünüyor. Eğer bu durum bir rüya değil ise izleyicilerin tepkisi artarak devam ederek.

Senaristlerin izleyicilerin tepkilerini değerlendirip yeni rota çizdiği biliniyor. Bu noktada Züleyha karakteri konusunda artık Yılmaz saplantısının biraz töprülenmesi izleyicilerin beklentileri arasında yer alıyor.

Bu arada dizinin çekim kalitesi ve montaj teknikleri ile ortaya koyduğu görsellik standartların da çok üzerinde…