Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’ın sinir olduğu turuncu benekli adam!

Biran Damla Yılmaz’ın sinir olduğu turuncu benekli adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat veren ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, youtube kanalı için çektiği videoyu yayınladı. Kendisini en çok sinirlendiren erkeği programda gösteren oyuncu, bir hayli neşeli ve hayat dolu halleri ile beğeni topladı.

Kırgın Çiçekler dizisinden sonra Canevim dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisi ile kariyerinin önemli bir adımını attı ama araya giren koronavirüs salgını nedeniyle dizi sadece 2 bölüm yayınlanabildi. Kariyerinde hızlı bir yükseliş süreci yaşayan oyuncu, hayranlarından da olumlu dönüşler alıyor.

Rolünün yanı sıra kişilik özellikleriyle de takipçilerinden övgüler alan Biran Damla Yılmaz, hayat dolu ve etrafına neşe saçan özellikleri ile beğeni topluyor.Bir hayranı şöyle yazdı: “O kadar güzelsin ki sadece maşallah diyebiliyorum. Melek gibisin, senin güzelliğini hiç bir kadında görmedim. Sana başarılar diliyorum.”

Youtube kanalı için özel videolar çekerek bu alanda ilerlemeye çaba harcayan Biran Damla Yılmaz’ın arkadaşlarıyla hoş sohbetlerinin yer aldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.