Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış’ın hayranları için Gülcemal dizisi gönüllerde bir yara olarak kalacak!

Murat Ünalmış’ın hayranları için Gülcemal dizisi gönüllerde bir yara olarak kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülcemal isimli Fox TV dizisi 13 bölümlük bir proje olarak ekran ömrünü tamamladı. Murat Ünalmış hayranları oyuncunun dizideki performansından memnun kaldı. Birçok dizi hayranı, sosyal medyadan yaptığı yorumlarda ünlü oyuncunun rolünün hakkını verdiğini ve takdir ettiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Gülcemal dizisinin kısa süren bir iş olması izleyicilerin önemli bir bölümünü üzdü. Özellikle de Murat Ünalmış hayranları için uzun sürmesi beklenen ama 13 bölümlük bir hikaye olarak kalan Gülcemal, gönüllerde bir yara olarak yer alacak gibi gözüküyor.

Murat Ünalmış da sosyal medya üzerinden bir veda mesajı yayınladı. Oyuncu mesajında şöyle yazdı:

” Güllere aşık bir insan olarak ismi bile benim için çok kıymetli. Gönülden yaptığım güzel bir projeydi. Çok kıymetli, güzel insanları tanımama vesile oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Tüm ekip arkadaşlarımın eline, emeğine, yüreğine sağlık. Yeni heyecanlarda, yeni hikayelerde görüşmek dileğiyle. Sevgiler…”

Murat Ünalmış'ın hayranları için Gülcemal dizisi gönüllerde bir yara olarak kalacak! 7

Murat Ünalmış’ın veda mesajına yapılan yorumlara da bakıldığı zaman oyuncuya yönelik sevginin ve takdir sözlerinin öne çıktığını söyleyebiliriz. Ancak bir de uzun süredir dillendirilen oyuncu seçiminde hatalar yapıldığı yönünde Gülcemal dizisi için ortaya konulan eleştirilerin devam ettiği de görülüyor.

Birçok izleyici özellikle de kadın başrol oyuncusu Melis Sezen’in iyi bir seçim olmadığını daha en başından itibaren sosyal medyada yazmıştı. Sezen, ilk başlarda eleştirilse de daha sonra Deva karakteri ile hayranlarını tatmin etti. Ancak yine de Gülcemal dizisi hayranları farklı bir kadın başrol olsaydı dizinin daha etkili olup olmayacağını da tartışmayı sürdürüyor.

Diziyi seven geniş bir yabancı izleyici de var. Gülcemal dizisinin başladığından bittiği sürece kadar farklı ülkelerde geniş bir izleyici grubunu etkilediğini de sosyal medyada izledik.

Sonuç olarak, Murat Ünalmış hayranları ünlü oyuncunun performansını beğenirken, setlere uzun süre ara vermemesini istiyor.

Gülcemal dizisi ise hikayesini tam olarak anlatamadan final yapan projeler arasına katıldığı için, diziyi sevenler açısından bir hayal kırıklığı olduğunu da söylemek gerekiyor.