Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmasının arkasındaki gerçek ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmasının arkasındaki gerçek ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, bir süredir yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinden ayrıldı. Stok bölümler nedeniyle henüz oyuncunun diziye veda ettiği sahneler yayınlanmadı. Geçtiğimiz hafta dizinin 82. bölümü yayınlanmıştı. 11 Şubat Perşembe akşamı da dizinin 83. bölümünü izleyeceksiniz.

Behice karakterine hayat veren, Müjgan’an aksi halası olarak bilinen karakter yakında dizide olmayacak. Hünkar’ın katili de olan Behice’nin tüm yaptıklarının cezasını çekerek diziden ayrılmasını bekleyen bir izleyici kitlesi de var…

Esra Dermancıoğlu’nun ise dertleri adeta başından aşkın… Oyuncu, Adana’daki setten ayrılarak İstanbul’daki evine döndü. Dermancıoğlu’nun diziden ayrılmasında rahatsızlığının da öne çıktığı iddia ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılmasının arkasındaki gerçek ortaya çıktı! 7

Oyuncu instagram hesabından bacağındaki döküntüleri paylaştı ve şu detayları açıkladı: ”Bu çok önemli bir rahatsızlık. Uzun zamandır bunu yaşamıyordum. Bugün bir atak yaşadım. Böyle durumlarda lütfen doktorunuza danışın. Bu kaşıntı ile başlayan, bedeninizi kanatmaya kadar giden bir şey. Tekrar hatırlatmak istedim.”

Oyuncu, bu sözlerinden sonra hayranlarından kendisine gelen geçmiş olsun mesajları için de bir teşekkür videosu paylaştı.

Kaşıntılar sonrası şimdi daha iyi olduğunu belirten Dermancıoğlu, “O gün böyle bir ağır vurmuştu. Ama o dünya tatlısı mesajlarını okuyorum ve çok teşekkür ediyorum hepinize. Tavsiyeleriniz için de beni düşündüğünüz için de. İyiyim, çok iyiyim. Hepinizi öpüyorum” diye konuştu.