Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan eşine aşk dolu sözler! Aslıhan Güner’in saç renginin bir adı var! Aslı Enver onunla çok mutlu!

Hazal Kaya’dan eşine aşk dolu sözler! Aslıhan Güner’in saç renginin bir adı var! Aslı Enver onunla çok mutlu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarının ilgiyle takip ettiği üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Hazal Kaya var. Oyuncu, uzun bir beraberliğin ardından evlendiği meslektaşı Ali Atay ile mutlu evlilikleriyle dikkat çekiyor. 1 yaşına giren oğulları Fikret Ali ile de mutlulukları taçlandı.

Ali Atay şu sıralar Bodrum’da Son Yaz dizisinin çekimlerinde. Hazal Kaya da bir süre önce oğlunu alıp eşinin yanına gitmişti. Ancak oyuncu geçtiğimiz günlerde İstanbul’a döndü. Hazal Kaya, Netflix için çekilecek yeni bir dizinin hazırlıklarında şu sıralar.

Bir süre önce birlikte reklamda da rol alan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, aşklarıyla da isimlerinden söz ettiriyorlar. Hazal Kaya, eşi ile ilk tatillerinde çekilen aşağıdaki fotoğraflarını paylaşarak, bir de sosyal medya üzerinden aşkını itiraf etti…

Hazal Kaya'dan eşine aşk dolu sözler! Aslıhan Güner'in saç renginin bir adı var! Aslı Enver onunla çok mutlu! 10

Hazal Kaya'dan eşine aşk dolu sözler! Aslıhan Güner'in saç renginin bir adı var! Aslı Enver onunla çok mutlu! 11

Gelelim Aslıhan Güner’e… Oyuncu, Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İsmail Demirci ile başrolde. Güner, geçtiğimiz sezon başlayan dizideki Yıldız karakteri ile çok sevildi.

Oyuncu, dizi için saç rengini değiştirdi. Ancak ilk bölümlerde olduğundan daha da farklı bir renk ortaya çıktı sona doğru. Şimdilerde kızılın kırmızıya yakın bir tonu ile boyatıyor saçlarını. Dizide Kuzey de sürekli ‘Kırmızı kafa’ diye takılıyor zaten…

Aslıhan Güner’in saç rengi hayranları tarafından da çok beğeniliyor. Oyuncu, yine bir kuaför bakımı sonrasında saç rengini de açıklayan bir paylaşımla dikkat çekti. Bu renge en çok uyan isim olduğu da kesin! Meraklısı için bu renk boyanın adı “Love”…

Hazal Kaya'dan eşine aşk dolu sözler! Aslıhan Güner'in saç renginin bir adı var! Aslı Enver onunla çok mutlu! 12

Babil dizisi final yapan oyuncu Aslı Enver, şu sıralar evinde iki kedisi ve barınaktan yaz aylarında sahiplendiği yavru köpek Oli ile birlikte zaman geçiriyor. Oyuncu, bazı travmatik sorunları olan Oli için çok çabalıyor.

Ona mutlu bir yuva veren oyuncu, instagram paylaşımlarında da birlikte ne kadar mutlu olduklarını ve çok eğlendiklerini gösteriyor.

Enver, son olarak da Oli ile arabada bir videolarını paylaştı. Oyuncunun sevimli köpeği ile derin bir bağ kurdukları ve onunla çok mutlu olduğu da görülüyor paylaşımlarından…

Hazal Kaya'dan eşine aşk dolu sözler! Aslıhan Güner'in saç renginin bir adı var! Aslı Enver onunla çok mutlu! 13