Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol ayrılığı gerçek çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol ayrılığı gerçek çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 sezonda 3 başrol oyuncusunun ayrılığına sahne oldu… Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış arka arkaya diziye veda etti. Dördüncü sezonu bambaşka bir hikaye ile başlayan atv dizisinde bir ayrılık daha var…

Kerem Alışık diziye veda ediyor. Böylelikle dördüncü başrol oyuncusu da yapımdan ayrılmış oldu… Son çekimlerini yapan Kerem Alışık, Adana’dan İstanbul’a döndü. Dizi 5 başrol oyuncusu ile başlamıştı. Bu isimlerden sadece Hilal Altınbilek hikayede yer almaya devam ediyor.

Yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile Erkan Bektaş ikilisi diziye katıldı ve hikaye çok farklı bir noktaya doğru ilerliyor… Geçtiğimiz hafta Hande Soral’ın ayrılmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova da Fekeli karakterinin de önümüzdeki haftalarda vedasına şahit olacaksınız.

Fekeli karakterinin ölümü hayranlarını çok üzecek. Nasıl bir ölüm gerçekleşeceği ise merakla bekleniyor. Dizinin hayranları Fekeli’nin de ayrılacak olması nedeniyle çok üzüntülü.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda yeni hikayeye yönelik eleştiriler artıyor. Fekeli gibi çok önemli bir karakterin de yapıma veda etmesinin diziye olan ilgiyi azaltmasından korkuluyor… İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 30 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 106. bölüm fragmanı: