Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül sade konuştu, ekmek meselesi bundan daha güzel anlatılmazdı!

Neslihan Atagül sade konuştu, ekmek meselesi bundan daha güzel anlatılmazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi, şimdilerde hem başrolünde yer aldıkları hem de yapım ortağı oldukları Gecenin Ucunda projesi için büyük emek ortaya koyuyor. Salı akşamları Star TV ekranında yayınlanan dizinin sezon sonuna kadar devam etmesi gibi bir hedefleri var.

Gelen düşük reytingler bu hedefe ulaşmaya izin verecek mi bilinmez, ancak ünlü çift ellerinden geleni yaptıklarını ve izleyicilerin de destek olmasını beklediklerini söylüyor. Kadir Doğulu, basın ile röportajlarda daha güzel cümleler kurması ile biliniyor ve Neslihan Atagül de genelde sözü eşine bırakmayı seviyor.

Oyuncu, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinliğin çıkışında da diziyle ilgili soruya sade ama oldukça etkili bir yanıt verdi. Sadece Gecenin Ucunda dizisinin değil, sektördeki tüm projeler iyi olmasını arzu ettiğini dile getiren Neslihan Atagül, bireysel bakmadığını, sektörün genel olarak iyi olmasını dilediğini söyledi.

Bu sözleri ile birlikte herkesin çok emek verdiğini ve ortada insanların evlerine ekmek götürmesi meselesi olduğunu vurgulayan oyuncu, bu ifadeleriyle aslında gerçeği tüm çıplaklığı ile ortaya koymuş oldu.

Dizilerde oyunculardan, yapımcısına ve sette çalışan herkese kadar amaç eve ekmek götürme derdi. Neslihan Atagül, dizileri ayırmadığını ve herkesin iyi olmasını istediğini söyleyerek de gönülleri bir kez daha kazandı.

İşte oyuncunun sade ama anlam yüklü sözleri: “Muazzam bir çaba var tabii ki. Herkes gerçekten elinden gelenin fazlasını yapma gayretinde bulunuyor. Sadece bizi işimiz özelinde değil. Herkes ekstra emek sarf ediyor. Herkes işinin çok iyi olmasını istiyor. Ben işleri iyi ya da kötü diye ayırmıyorum. Hepsinin karşılığını bulmasını umut ediyorum. Çünkü çok fazla emek var ve herkes gerçekten evine ekmek götürmenin derdinde bir noktada. Bizim sette de keyfimiz çok yerinde, ekip ile de aramız çok iyi. Her şey çok yolunda. “