Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan Vahide Perçin gitti, Uğur Güneş veda etti, şimdi sırada kim var?

Bir Zamanlar Çukurova’dan Vahide Perçin gitti, Uğur Güneş veda etti, şimdi sırada kim var?

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılıklar bir bir kapıda… Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar Yaman ile başlayan ayrılık dalgasında, ikinci isim ise Yılmaz Akkaya karakterini canlandıran Uğur Güneş oldu… Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu!

Tam da Çukurova’ya barış gelmişken, sevenler sevdiklerine kavuşmuş, kaderin oyunu ile bu hikayeye dahil olanlar, saygıyla kendi kaderlerine dönmüşken, yaşadığı kazadan kurtulan Yılmaz hastahanede hayata daha fazla tutunamadı! Ama düşmanlarından da sevdiklerinden helallik alıp, vedalaşarak hayata veda etti. Ömrünü Yılmaz ile yeniden kavuşmaya adayan Züleyha’nın da, yıllar önce hem eşini hem evlatlarını kaybeden ve onların yerine Yılmaz’ı koyan Fekeli’nin de hali yürek parçaladı! Demir ve Gülten Züleyha’yı; Fikret ve Nazire Fekeli’yi ayakta tutmaya çalıştılar! Tam da boşanacakları ama dost kalmaya söz verdikleri gün, oğlunun babasını, eşini, bir zamanlar aşık olduğu adamı kaybeden Müjgan’a da kimse ne diyeceğini bilemedi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda edecek isimlere yakında yenisi eklenecek. Behice karakteri ile diziye sonradan katılan ve müthiş bir oyunculuk sergileyen Esra Dermancıoğlu, hikayede çok kilit bir rolde yer aldı. Müjgan’ın halası olarak kötü bir kadın karakteriyle dizide yerini alan Dermancıoğlu, en iyi bildiği işi, çok da başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Vahide Perçin gitti, Uğur Güneş veda etti, şimdi sırada kim var? 9

Ancak Behice için de ayrılık vakti yakın… Tüm günahlarının bedelini ödemesini izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Behice’nin 6 bölüm sonra cenazesi göreceksiniz. 85.bölümde diziden ayrılacak olan karakterin başından neler geçeceği, günahlarının bedelini nasıl ödeyeceği de merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Vahide Perçin gitti, Uğur Güneş veda etti, şimdi sırada kim var? 10

ÇUKUROVA’DAN BİR YILMAZ GEÇTİ!

Züleyha da Müjgan da evlatlarıyla cenazenin başında yerlerini aldılar. Yılmaz’ın cenazesinde ilk kez, artık tek bir düşmanlık kalmadı! Tüm dualar Yılmaz için hep birlikte edildi.

Cenaze namazında gözyaşları sel olup aktı, başta Züleyha ve Fekeli olmak üzere, herkes bir parçasını Yılmaz ile birlikte mezara gömdü.

ZÜLEYHA, YILMAZ’A NASIL AŞIK OLDUĞUNU ANLATTI!

Bir Zamanlar Çukurova'dan Vahide Perçin gitti, Uğur Güneş veda etti, şimdi sırada kim var? 11

DEMİR VE SEVDA’NIN DA YÜREĞİ BURKULDU!

Züleyha, cenazeden sonra Demir ve Sevda’ya Yılmaz ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Bir aşk filmi izleyip, sinemadan çıktığından abisine yakalanıp dayak yediğini, ama Yılmaz’ın onu abisinin elinden kurtarışını, o an ‘aşık olacağım’ adam dediğini gözyaşları içinde kaderin binbir oyunuyla ailesi olmuş Demir ve Sevda’ya anlattı. Demir ve Sevda da, hüzün içinde bu hikayeyi dinlediler.

Yılmaz’ın cenazesi, duası, mevlüdü ile Fekeli adına Fikret uğraştı. Adeta amcasına evlatsız kalmadığını ispat etti. Bu arada, olan bitenden bir türlü karşılaşamayan, Fikret’in dayısının oğlu Bahtiyar ile Fekeli de tanıştı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Vahide Perçin gitti, Uğur Güneş veda etti, şimdi sırada kim var? 12

ÇUKUROVA YILMAZ’A YAMAN ÇİFTLİĞİ GAFFUR’A VEDA ETTİ!

Yılmaz’ın ölümü, en az Hünkar’ın ölümü kadar tüm Çukurova’yı sarstı! Yaman çiftliğinde de gözyaşları dinmedi. Saniye, Gaffur, Fadik, Raşit günlerce gözyaşı döktü, dualarını Yılmaz için etti.

Üzüm’ün küçük Adnan’ı alıp mezarlığın başında dua etmeleri de yürekleri dağladı. Annesini kaybetmenin acısından sonra, Hünkar annesini de kaybeden Üzüm kızın olgunluğu herkesi hüzünlendirdi.

Tüm bu olan biten içinde, Gaffur’un Almanya’ya kabul mektubu geldi! Üzüm kız, babası gidecek ve dönmeyecek diye çok ağladı ama sonunda konu tatlıya bağlandı. Demir konuyu öğrendiğinde de olaylar çığırından çıktı! Demir yine bildik öfkesi ile Gaffur’a ailesiyle birlikte kovdu. Ama, olan bitene Sevda soğukkanlı yaklaşınca, durum normale döndü. Gaffur hem helalliğini hem de tazminatını alarak çiftlikten ayrıldı.

Ancak elbette, işler Gaffur için yine hayal ettiği gibi gitmedi. Herkes gibi sıra bekleyeceğine, bir an önce gitmek için aracılar bulan ve onlara talep ettikleri tüm parayı, üstüne de kardeşinin tarlasını veren Gaffur, İstanbul’a adım atar atmaz, dolandırıldığını anladı!

Ne sevdiklerinden, ne çiftlikten ne de vatanından ayrılamayacağına karar verdiğini söyleyip hızla Adana’ya geri döndü! Onun bu özlem dolu hikayesine Demir bile inandı ama Saniye asla tam ikna olmadı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Vahide Perçin gitti, Uğur Güneş veda etti, şimdi sırada kim var? 13

ZÜLEYHA HANIMAĞA’LIĞA SOYUNDU! VE ADANA’YA BİR ÜMİT GELDİ!

Züleyha, evlatları için acısını kalbine gömdü ve ayağa kalktı! Önce Hünkar’ın mirasını devraldı, konak çalışanlarına ondan hatıralar verdi. Sonra onun odasına yerleşip, onun yaptıklarını yapmak, Çukurova’ya sahip çıkmak için kolları sıvadı! Yamanların hanım ağası olarak atına atladı! Ve Hünkar’ın geleneklerini sürdüreceğini herkese ilan etti. Geçtiği her yerde de saygıyla selamlandı!

Tam da o, küllerinden yeniden doğarken, şehrede bir “Ümit” geldi! Demir yolda giderken sağa çekmiş İstanbul plakalı bir araç gördü. Demir Yardım etmek için indiğinde, patlak lastiğin başında şık ve güzel Ümit’i gördü. Demir, belki de yıllar sonra ilk kez, gözleri ışıldayarak Züleyha’dan başka bir kadına baktı!

FİKRET FEKELİ’NİN ADNAN YAMAN İLE ALIP VEREMEDİĞİ NE?

Züleyha, Hünkar’ın ardından toplu nikahlara devam edeceklerini açıklarken, Fikret Hünkar ve Adnan Yaman’ın mezarı başındaydı. Gözyaşları içindeki Fikret’in Adnan Yaman’ın mezar taşını parçalaması şaşkınlık yarattı!

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla her perşembe 20:00’de ATV’de.