Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Mucize Doktor ne Alev Alev ne Sol Yanım! Tek gerçek Bir Zamanlar Çukurova

Ne Mucize Doktor ne Alev Alev ne Sol Yanım! Tek gerçek Bir Zamanlar Çukurova

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının diziler arasında reyting yarışında tek bir gerçeği var… Bir tarafta Bir Zamanlar Çukurova, diğer tarafta ise kalan diğer diziler… Üst üste 2 başrol oyuncusunun ayrıldığı, 85. bölümde ise Behice karakteriyle Esra Dermancıoğlu’nun da veda edeceği, 3. sezonuyla ekranda fırtına gibi esen atv dizisi, reytinglerin de efendisi konumunda. Vahide Perçin’den sonra Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterinin vedasının yaşandığı 79. bölüm de izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, yayınlanan 79. bölümüyle Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. 8- 13 arası reytingler elde eden ve tüm kategorilerde de birincilikler elde etmeyi sürdüren dizinin yanına yaklaşan bir başka yapım daha yok… Bu başarının arkasında yatan sebepler ise; güçlü hikaye, başarılı oyunculuk performansları, iyi seçilmiş oyuncu-karakter düzeni ve hiç temponun düşmemesi.

Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisinin 6-7’li oranlarıyla dün akşam tüm kategorilerde ikinci sırada yer aldığını, Alev Alev dizisinin 5-6’lı oranlarla yoluna devam ettiğini, Sol Yanım ve Babam Çok Değişti dizilerinin ise pek de iyi reytingler alamadığını hatırlatalım.

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın’ yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %12,74 izlenme oranı ve %26,55 izlenme payı, AB’de %8,30 izlenme oranı ve %19,05 izlenme payı ve 20+ABC1’de %11,29 izlenme oranı ve %23,36 izlenme payı alarak birinci oldu.

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 79. Bölümü #KaderAyırdıBizi etiketi sosyal medyanın da  gündemindeydi. Yayınlanan yeni bölümde ‘Bir Zamanlar Çukurova’, Yılmaz Akkaya’ya veda etti!

Üçüncü sezonunda ATV ekranında perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, İstanbullu otomobil tamircisi Yılmaz ile terzi çırağı Züleyha’nın İstanbul’dan Adana’ya uzanan ve Çukurova’ya adeta damga vuran aşklarını ölümsüzleştirdi!

Yıllardır kavuşmak için kader ile savaşan Yılmaz ve Züleyha aşkını, nihayet tüm Çukurova şahitlik ederek kabul etti ama, bu kez ölüm onları sonsuza dek ayırdı!

İşte 7 Ocak Perşembe gününün reytinglerde ilk 10 yapım sıralaması:

Ne Mucize Doktor ne Alev Alev ne Sol Yanım! Tek gerçek Bir Zamanlar Çukurova 10