Ana sayfa Sosyal Medya Gökberk Demirci, Özge Yağız’ın aşkında her şey yolunda giderken kötü haber geldi!

Gökberk Demirci, Özge Yağız’ın aşkında her şey yolunda giderken kötü haber geldi!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşan Yemin dizisinin iki sezonunda başrolde rol alan Özge Yağız ile Gökberk Demirci çiftinin sette başlayan arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüşmüştü. Reyhan ve Emir karakterleri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan ikili iş konusunda farklı kararlar alsalar da birlikteliklerine devam ediyorlardı.

Eylül ayında Gökberk Demirci’den evlilik teklifi alan Özge Yağız, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “yazın düğünününüz olacak mı?” sorusuna “Şu an evlilik düşünmüyorum. Çok iyi giden bir ilişkimiz var” demiş ve herkesi şaşırmıştı.

Bu röportajdan birkaç gün sonra çiftin ilişkilerinde üçüncü yıl dönümleriydi. Gökberk Demirci bu özel günü nazar boncuklu bir paylaşımla kutlarken Özge Yağız da sosyal medya hesabında “Biz, aynı yolda, mevsimler boyu” notu ile birlikte oldukları bir fotoğraflarını paylaştı.

Gökberk Demirci, Özge Yağız’ın aşkında her şey yolunda gider kötü haber geldi! 4

Dün ise kulislere şok bir haber düştü ve ortalık karıştı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre sevgilisinden gelen evlilik teklifini de kabul eden Özge Yağız’ın sosyal medya sayfasından mutlu günlerinde çekilen pozları silmesi ayrılık iddiasını gündeme getirdi. Özge Yağız’ın aksine Gökberk Demirci’nin birlikte çekilen pozları kaldırmaması ise dikkat çekti.

İddialara göre; birbirine çok yakıştırılan ve son dönemde yoğun iş trafiğinden birbirine fazla zaman ayıramayan ikili şimdilik ayrılık kararı aldı. Ancak oyuncu çiftin yakın çevresi yeniden barışabileceklerini düşünüyor.

Özge Yağız’ın Adını Sen Koy ve Yemin dizilerinde iyi çıkış yaptıktan sonra, daha ön planda yer alabileceği dizilerde oynamayı tercih etti. Gökberk Demirci ise Özge Yağız diziden ayrıldıktan sonra Yemin dizisinde oyunculuğa devam ediyor. Artık farklı partnerlerle çalışan oyuncu, beşinci sezon için de Karamel Yapım ile tekrar anlaşarak Yemin dizisinde kalmayı tercih etti.