Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın fendi, Mucize Doktor’u yendi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın fendi, Mucize Doktor’u yendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının iki güçlü yapımı arasındaki reyting mücadelesinde atv artık öne geçtiğini resmen netleştirdi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi müthiş hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile Perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Vahide Perçin’in Hünkar karakterinde artık son günleri olması da dizinin hayranlarını bir hayli meraklandırıyor. Hünkar nasıl ölecek, bunun cevabını 2 bölüm sonra yani 5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 71. bölümde bulacaksınız.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dün akşam ekrana gelen 69.bölümüyle birlikte reytinglerde yine iki kategoride zirvenin sahibi oldu. Geçen hafta da aynı başarıyı yakalayan dizi, 22 Ekim akşamı rakibi Mucize Doktor’u hem totalde hem de ABC1 grubunda geride bırakarak zirvede yer aldı. AB grubunda ise hala Mucize Doktor’un birinciliği sürüyor. Totalde 10’lu reytinglere çıkan Bir Zamanlar Çukurova için söylenecek tek söz “bravo”….

Geçen sezon tüm kategorilerde birincilik elde eden Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, ikinci sezonunda düşüş yaşasa da yine de birçok diziye göre çok başarılı performans ortaya koyuyor. 8’li reyting oranlarını tüm kategorilerde yakalayan dizinin kemik bir izleyicisi de oluştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın fendi, Mucize Doktor'u yendi! 9

AB grubunda birinci olan Fox TV dizisi, total ve ABC1’de ise Bir Zamanlar Çukurova’nın gerisinde kaldı. 2 haftadır da bu durum yaşanıyor ve atv artık Fox TV’yi bu iki kategoride geride bıraktığını da netleştirmiş oldu.

Kanal D ekranında yayınlanan Yeni Hayat ile TRT1’de izleyicilerle buluşan Kalk Gidelim dizileri ise düşüş trendini sürdürüyor… Her iki dizi de hiçbir kategoride ilk 10 program içinde yer alamadı. Hatta Esra Erol’la programı bile bu iki yapımı geçti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın fendi, Mucize Doktor'u yendi! 10

Yeni Hayat için Kanal D desteğini sürdürüyor. Ancak 5 Kasım’da Show TV’de başlayacak Alev Alev’den sonra neler olacağını kimse tahmin edemiyor…

TRT1, Gönül Dağı isimli süper dizisini Cumartesi günü başlatınca, Kalk Gidelim’e Perşembe günü ekrana gelmek düştü. Ancak yeni günün diziye reyting kaybettirdiği de netleşti. TRT1 dizisi eski yayın gününü arıyor ve izleyicilerin bir bölümünü kalıcı olarak kaybetmişe de benziyor.

İşte 22 Ekim Perşembe gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Bir Zamanlar Çukurova'nın fendi, Mucize Doktor'u yendi! 11