Ana sayfa Sosyal Medya Kalk Gidelim dizisi, TRT1’in sürpriz kararının bedelini ödüyor!

Kalk Gidelim dizisi, TRT1’in sürpriz kararının bedelini ödüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelmeye devam eden Kalk Gidelim dizisi,2 hafta önce 4 sezondur izleyicinin alışmış olduğu Cumartesi gününü Gönül Dağı dizisine kaptırmıştı. Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri devam eden dizi, Cumartesi akşamlarının klasiği haline gelmişti. İzleyicileri de oturmuş ve her hafta ekran başına geçiyordu. Ancak yeni güne alınan dizi için Perşembe akşamlarının pek de iyi olmadığı reytinglere yansıdı.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin 125. bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin geçen haftaya göre reytinglerini koruduğu görülüyor. Ancak Cumartesi performansından hala uzakta… Oysa ki Cumartesi akşamları dizi daha iyi sonuçlar elde ediyor ve en çok izlenen ilk 10 program arasına da girmeyi başarıyordu.

Kalk Gidelim dizisi 125. bölümü ile totalde 19. sırada yer alabildi. AB grubunda 13. olan TRT1 dizisi, ABC1 grubunda ise 15. sırada bulunuyor. Şimdiye kadar elde edilen en kötü sonuçlardan birisi dün akşam yaşandı.

Kalk Gidelim’in yine de önemli bir izleyici kitlesini yeni güne taşımayı sağladığı da görülüyor. Ancak, Cumartesi alışkanlığı nedeniyle hala yeni günde dizinin başına geçmeyen de ciddi bir kitle var. Dizinin 29 Ekim Perşembe günü yayınlanacak 126.bölüm fragmanını, aşağıdan izleyebilirsiniz.

GÖNÜL DAĞI MÜTHİŞ BAŞLADI

Kalk Gidelim’in yerine başlayan Gönül Dağı ise öyle güzel bir başlangıç yaptı ki, TRT1’i tebrik etmek lazım. Berk Atan ve Gülsim Ali, sıcacık bir Anadolu hikayesini ekrana yansıtıyor. Dizinin ilerleyen haftalarda daha büyük ilgi görmesi ve reytinglerde daha da güçlenmesi de bekleniyor.

Kalk Gidelim dizisinin Perşembe gününe alınması dizi özelinde hatalı bir karar olsa da, TRT1’in Gönül Dağı ile iyi bir çıkış yapması ve Cumartesi rekabetine damga vurabilecek bir duruma doğru ilerlemesi de bir başka gerçek olarak ortada duruyor.