Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’iydi, çok sevildi… Selin Genç’ten aşka dair samimi sözler

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’iydi, çok sevildi… Selin Genç’ten aşka dair samimi sözler

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Selin Genç, ilk oyunculuk deneyimini atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile yaptı. Genç, bu diziyle sadece Türkiye’de değil, özellikle Ortadoğu’da da dikkat çeken bir isim oldu. Oyuncu, bir süre önce dizideki karakteri Gülten’in ölümüyle birlikte projeden ayrıldı.

Gülten karakterini büyük bir başarı ile oynayan Selin Genç, aslen Adanalı olmasının da katkısıyla hikayesi Adana’da geçen diziyle çok sevildi. 1994 doğumlu oyuncu, memleketinde çekilen dizide ilk deneyimini yaşarken, oyunculuk adına da önemli bir sınav verdi.

Başarılı performansıyla sevilen ve büyük kitleler tarafından tanınan oyuncu, geçtiğimiz yıl Lübnan’a davet edilmişti. Beyrut’a giden ve Hollywood starları gibi karşılanan oyuncu, bazı ünlü markalardan aldığı davet ve MTV televizyonu ile dergi röportajları nedeniyle ülkede bir dizi etkinliğe katıldı.

İstanbul doğumlu olan Selin Genç, Dilek Sabancı Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olmuş ve ortaokul yıllarından beri oyunculuk hayali kuran bir isim. İlk dizisiyle şöhreti yakalayan ve büyük kitleler tarafından tanınan oyuncunun yeni projesi ise merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'iydi, çok sevildi... Selin Genç'ten aşka dair samimi sözler 8

Bu arada çeşitli moda dergilerine de röportajlar veren ve kapaklarında yer alan Selin Genç, son olarak Bestyle Magazine Dergisi’nin Nisan ayı sayısının konuğu oldu.

Dergiye samimi açıklamalarda bulunan Genç, “Biri sizi kendisine nasıl aşık eder?” sorusuna verdiği yanıtla da hayranlarından beğeni topladı. Oyuncu, “Zeki, sabırlı, özgüvenli, merhametli, özgür ruhlu ve cesur adamları severim” açıklamasını yaptı.

Oyunculuğuyla beğeni toplayan Selin Genç, “Sanat üzerine kafa yormak ve iyi bir sanatçı olabilmek için sanatın her rengine bulanmak bir terapi gibi” şeklinde konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'iydi, çok sevildi... Selin Genç'ten aşka dair samimi sözler 9

Kariyerine çok özel bir dizide başlayan Selin Genç’in diziden ayrılışı üzdü. Ancak oyuncunun bir sonraki projesi de büyük merak konusu. Zira Gülten karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Selin Genç’in ikinci deneyiminin ters köşe bir karakter olması, oyunculuğunu sergilemesi açısından da başka bir fırsat olacak.