Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranlarının heyecanla beklediği Selin Genç, Teşkilat dizisiyle ekrana dönüyor!

Hayranlarının heyecanla beklediği Selin Genç, Teşkilat dizisiyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova isimli dram dizisinde Gülten karakteri ile iyi bir deneyim yaşayan Selin Genç, uzun süren bu projenin öne çıkan genç isimleri arasında yer aldı.

Dizi sayesinde tanınan Selin Genç, bu projeden ayrıldıktan sonra yeniden dizi setlerine dönmek için iyi bir proje teklifi bekliyordu. İşte bu teklif geldi.

TRT1 ekranında 3 sezon büyük başarılar kazanan ve 4. sezona yepyeni bir oyuncu kadrosu ile başlayan Teşkilat dizisinde artık Selin Genç de yer alacak.

Yenilenen hikayesi ile dikkat çeken ve dördüncü sezonda da iyi reytingler almayı sürdüreceğini gösteren Teşkilat dizisinde oyuncu kadrosu Selin Genç ve Ebru Şam’ın katılımıyla genişledi.

Selin Genç’in canlandıracağı ‘Sena’ ise ailesinin zulmünden kaçan naif bir kadındır. Korkut’la yollarının kesişmesi hayatının dönüm noktası olacak fakat herkesin olduğu gibi Sena’nın da sırları vardır.

Hayranlarının heyecanla beklediği Selin Genç, Teşkilat dizisiyle ekrana dönüyor! 7

Ebru Şam, dizide Şirketle bağlantılı üst düzey bir ajan olan Scarlett’e hayat verecek. Çeşitli istihbarat örgütleriyle yakın ilişkilere sahip olan Scarlett, babasının para gücü sayesinde birçok kişiyi kendi safına çekebiliyor.

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de izleyicilerin karşısına çıkacak.