Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın iki karakter yaratma ustası Sipahi dizisinde buluştu!

Bir Zamanlar Çukurova’nın iki karakter yaratma ustası Sipahi dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon süren ve atv ekranında geniş bir hayran kitlesini etkileyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Haziran ayında final yaptı. Dizinin hikayesinde en önemli karakterlerden birisini Kerem Alışık canlandırdı. Ali Rahmet Fekeli karakteri ile dizide oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Alışık, dizinin en önemli isimlerinden birisi oldu.

Fekeli karakterinden sonra Kerem Alışık bu sefer de Sipahi isimli Show TV dizisinde, istihbarat teşkilatının yetkilisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Aralık ayında başlaması beklenen dizinin başrollerinde Özge Gürel ve Kaan Yıldırım ile birlikte Kerem Alışık da bulunuyor.

Dizi hayranları için Kerem Alışık’ın karakter yaratma konusundaki ustalığını bir kez daha yeni bir projede izleme fırsatı elde etmeleri önemli bir gelişme. Sipahi dizisinde Kerem Alışık’ın rol arkadaşlarından birisi de Erkan Bektaş olacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki karakter yaratma ustası Sipahi dizisinde buluştu! 9

Daha önce ikili Bir Zamanlar Çukurova dizisinde birlikte sete çıktı ve gayet de başarılı bir süreç yaşandı. Abdulkadir Keskin isimli karakter ile diziye 2021 yılında katılan Erkan Bektaş, yine karakter yaratma konusundaki ustalığını sergilemişti. Fekeli ile Abdülkadir karşılaşmaları da dizinin en heyecanlı anlarından olmuştu. Şimdi bu iki deneyimli isim aynı projede yine bir arada ve izleyiciler de heyecanla onların yeniden ekrana dönüşünü bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki karakter yaratma ustası Sipahi dizisinde buluştu! 10

Kerem Alışık ve Erkan Bektaş ikilisinin bu sefer de Sipahi isimli dizi projesinde buluşması güzel bir tesadüf oldu. Her iki isim de çok farklı karakterleri, izleyicileri inandıracak performans ile canlandırabiliyor ve bu onları izlemeyi daha da keyifli hale getiriyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki karakter yaratma ustası Sipahi dizisinde buluştu! 11

Sipahi dizisini merakla bekleyenler de Kerem Alışık ile Erkan Bektaş’ı bir kez daha yan yana aynı sette görecek ve her iki oyuncunun da karakter yaratma ustalığına bir kez daha şahitlik edecek.