Ana sayfa Sosyal Medya İstanbullu Gelin dizisiyle akıllarda kalan Tilbe Saran, Birce Akalay’a rol arkadaşı oluyor!

İstanbullu Gelin dizisiyle akıllarda kalan Tilbe Saran, Birce Akalay’a rol arkadaşı oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden olan Tilbe Saran, ayrıca dizilerde ve sinema filmlerinde de başarılı performanslarıyla etkileyici bir kariyer sahibidir. 1961 yılında dünyaya gelen usta oyuncu, son dönemde dizilerde pek görünmedi.

Tilbe Saran’ı yeniden dizi setlerine döndüren proje ise Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisi olacak. İkinci ve üçüncü sezonlarının çekileceği ortaya çıkan Kuş Uçuşu’nda Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol başrolleri paylaşıyor. İlk sezonu büyük beğeni toplayan ve dünyanın bir çok ülkesinde yankı bulan dizinin yeni sezonlarının çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde dizi için ekip sete çıkacak ve Kuş Uçuşu hayranlarının heyecanla beklediği ikinci ve üçüncü sezonun çekimleri gerçekleştirilecek. Birce Akalay’ın hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık projeleri nedeniyle birçok proje teklifini geri çevirdiğini de hatırlatalım.

Tilbe Saran, dizilere 1980’li yıllarda başlamış ve bu zamana kadar da çeşitli projelerde başarılı performanslar ortaya koymuş bir isim. İntikam, Şeref Meselesi ile Cesur ve Güzel gibi etkili dizilerde de çeşitli rollerde izlediğimiz Tilbe Saran, televizyonda en son İstanbullu Gelin dizisindeki psikiyatr İdil karakteri ile büyük ilgi çekmişti.

İstanbullu Gelin dizisiyle akıllarda kalan Tilbe Saran, Birce Akalay'a rol arkadaşı oluyor! 7

Daha sonra İdil karakterinin sahnelerinin çok beğenilmesinin ardından Kırmızı Oda isimli psikolojik derinlikli hikayelerden oluşan bir dizinin çekildiğini ve Tilbe Saran’ın İstanbullu Gelin dizisindeki etkili çıkışının da Kırmızı Oda’ya ihlam kaynağı olduğunu hatırlatalım.

Menajerimi Ara dizisinde de kısa bir rolde yer alan Tilbe Saran, sinema filmlerinde de bulundu. Oyuncu, yakın zamanda ise Kuş Uçuşu isimli dizide Zerrin isimli gazeteci karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.