Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinin Eren’i Gürberk Polat, kariyeri için çok özel bir diziye katıldı!

Mahkum dizisinin Eren’i Gürberk Polat, kariyeri için çok özel bir diziye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil isimli dizide canlandırdığı Mert karakteri ile hala hafızalarda yer alan Gürberk Polat, bu proje ile etkili bir çıkış yaptıktan sonra önce Kahraman Babam ardından da Mahkum isimli dizilerde rol alarak tecrübelerini artırdı.

Ayrıca Kimya isimli sinema filminde de rolü bulunan oyuncu, Modern Kadın isimli dijital dizinin de kadrosundaydı. Gürberk Polat’ın kariyeri açısından ona büyük katkılar sunacak olan yeni bir diziye başladığı basındaki haberlere yansıdı.

Gürberk Polat, ilk gösterimi Güney Amerika’da yapılacak olan ve Türk oyunculardan oluşan kadrosuyla merakla beklenen Mavi Sürgün isimli dizinin ekibine katıldı.

En son Mahkum dizisinde canlandırdığı Eren karakteri ile akıllara takılı kalan Gürberk Polat, yine etkili isimlerden oluşan bir kadronun parçası olacak. Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi merakla bekleniyor.

Gürberk Polat’ın hikayenin içinde Damla Sönmez’in canlandırdığı Defne karakteri ile partner olacağını belirtelim. Murat isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, üstün zekalı birisi olarak dizide yer alacak ve yeni imajıyla da herkesin dikkatini çekecek.

Oyuncu, diziye katıldığını instagram hesabından rol arkadaşları Caner Cindoruk ve Berkan Bulut ile birlikte pozunu paylaşarak duyurmuş oldu.

Mahkum dizisinin Eren'i Gürberk Polat, kariyeri için çok özel bir diziye katıldı! 7