Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın şahlanışını Mucize Doktor bile durduramadı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın şahlanışını Mucize Doktor bile durduramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta perşembe akşamı Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin elde ettiği müthiş reyting oranları dikkat çekmişti. Totaldeki yarışta çok uzun bir aradan sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisi rakibinin önüne geçti.AB ve ABC1’de hala Mucize Doktor çok iyi pozisyonda olsa da Bir Zamanlar Çukurova, totalde rakibini geçerek inanılmaz bir başarı sergiledi.

Aslında bu başarı da hiçbir şekilde tesadüf değil. Zira atv’nin dizisi son haftalarda hikayesi bağlamında öyle kritik ve heyecanlı bir noktaya geldi ki, daha önce diziyi izleyip sonra bırakanlar bile geri dönüş yaptı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 60’ıncı bölümü, Tüm Kişilerde %16,35 izlenme oranı ve %30,25 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu ve zirveyi rakibinden geri aldı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, zirveyi de geri aldı. İlk sezonunda perşembe gecelerinin birinciliğini kimseye bırakmayan BZÇ, geçen hafta yayınlanan 60’ıncı bölümüyle yeniden perşembe gecesinin zirvesinde yer aldı.

Perşembe akşamları Atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova’, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu.