Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın sezon finaline kaç bölüm kaldı?

Bir Zamanlar Çukurova’nın sezon finaline kaç bölüm kaldı?

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonuyla devam ediyor. Sevilen diziden yeni sezonda başrolde yer alan Vahide Perçin ve Uğur Güneş ayrıldı. Yakın zamanda Melike İpek Yalova da diziye veda edecek. Bunun yanında yeni isimler de geldi ve başka kişilerin de geleceği tahmin ediliyor.

Her Perşembe büyük bir heyecanla izlenen dizinin bu akşam 91. bölümü yayında olacak. Dizinin 4. sezonda da devam edeceği belli oldu ve izleyici de bu nedenle bir ‘oh’ çekti. Reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren diziden atv’nin vazgeçmeye niyeti yok.

Hande Soral, Nazal Kesal ve Furkan Palalı’nın da katılımıyla diziye başka hikaye daha gelmiş oldu. Dizinin sezon finalinin ne zaman olacağı da ortaya çıktı kısa bir süre önce.

Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finaline kaç bölüm kaldı? 9

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizinin 3. sezonu 100. bölümde final yapacak.

Yani bu akşamki bölümü saymazsak 9 bölüm sonra sezon arası verecek dizi. Sezon sonuna doğru giderken olaylar daha da çoğalıyor ve heyecan da artıyor. Bu hafta da yine ilginç gelişmeler yaşanacak.

Bu arada dizinin 91. bölüm 2. tanıtımını izleyenler, adeta 1 dakikada 90 bölümün özetini izlemiş gibi oluyor. Bir anda Hünkar Yaman’ın sesini duyanlar, çok şaşırdıklarını belirtiyorlar sosyal medyadaki yorumlarında. Güzel bir nostalji ile dizinin yeni bölüm tanıtımı, izleyiciye adeta hızlı bir özet yapmakta.

FİKRET PES Mİ EDİYOR! DEMİR’İN ZAFERİ NELERE MAL OLACAK?

Annesinin mektuplarının ortaya çıkmasının ardından, Adana’ya veda etmeye hazırlanan Fikret, giderayak mektuplarının duvarları donattığını görür! Çocuk kalbini onarmaya çalışırken, annesinin evlilik dışı ilişki yaşadığını tüm Çukurova’ya ilan etmiştir! Yenildiğini kabul eder ama hem çocuk kalbini hem Müjgan’a olan aşkını alıp gitmek de ok zordur!

Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finaline kaç bölüm kaldı? 10

FEKELİ VE LÜTFİYE DOSTLUKLARINI SAVAŞI ÖNLEMEK İÇİN KULLANABİLECEK Mİ?

Demir’in şehri donatan mektuplarını görmeye giden Fekeli ve Lütfiye savaşın henüz bitmediğini anlar! Demir konuyu kapatmıştır, Fikret de gitmiştir ama, Lütfiye Fekeli’yi yalnız bırakmamaya karar verir. Çünkü Müjgan’ın Züleyha nefreti ile karşılaşır ve Şermin’den öğrendiklerinin doğru olduğunu anlar.

ÜMİT SEVDA’YA “BEN SENİN KIZINIM” DİYOR!

Züleyha ve Demir’in hem işte hem aşkta örnek çift haline gelmeleri Ümit’in intikam ateşini körükler. Aslında bambaşka bir intikam için girdiği Fikret’in oyununda şimdi aşk için de intikam vaktidir! Ancak bu intikama giden yolda önce, zamanı gelmeden bir itirafta bulunur. Onu Demir’den uzak durması için tekrar uyarmaya gelen Sevda’ya “Ben senin kızınım” der!

Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finaline kaç bölüm kaldı? 11

GAFFUR YERSİZ YURTSUZ KALIYOR!

Saniye evden kovunca, huğlarda kalıyorum diyen ama küçük konağa yerleşen Gaffur’un onuyu ortaya çıkıyor! Çıkmakla kalmıyor, herkes durumdan haberdar olunca olaylar büyüyor. Gaffur’un huğlarda bile yeri kalmıyor. Üstelik, bu kez Saniye de ondan temelli vazgeçiyor!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.00’DE ATV’de.