Ana sayfa Dizi Haberleri Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova’nın nostaljik fragmanı ters tepti!

Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova’nın nostaljik fragmanı ters tepti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam 91. bölümüyle ekrana gelecek olan sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni fragmanı, bazı izleyicilerin eleştirilerine neden oldu! Aslında dizinin 90 bölüm boyunca nereden nereye geldiğini anlatan, çarpıcı ve nostaljik sahnelerle doluydu ama eleştiri konusuna dönüştü!

Diziden Kasım ayında ayrılan Vahide Perçin’in oynadığı Hünkar’ın sesiyle başlayan fragman, izleyenleri bir anda şaşırttı. Daha sonra yine diziden ayrılan Uğur Güneş’in oynadığı Yılmaz’ın görüntülerinin de yer aldığı etkileyici sahneler geldi arkasından.

En sonda ise Demir ve Züleyha’nın sahil kenarında aşkla birbirlerine sarılmaları ile son bulan fragman, izleyiciye “Nereden nereye?” dedirtti.

Kimi izleyiciler, fragmanın bir dakikada koskoca 3 sezonun bir özeti olması ve yaşattığı nostalji için mutlu olduklarını belirtirken, bir kısım izleyenler de tam tersi bir duyguyla mesajlar yazdılar.

Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova'nın nostaljik fragmanı ters tepti! 13

Yapılan yorumlarda Yılmaz ve Hünkar karakterlerinin gidişi ile birlikte dizinin eski tadının kalmadığı, o günleri özlediklerini, izlerken tüylerinin diken diken olduğunu belirtiyor izleyiciler.

Fakat aynı zamanda “Ah be Hünkar, ah be Yılmaz, siz olmadan ne kadar boş olduğunu anladım” şeklindeki kimi söylemler de dizinin ilk günden bugüne değişimiyle eskiye özlem duyan izleyiciyi şu andaki hali için eleştiriye de yöneltmiş!

“1 dakika 10 saniyede diziyi nasıl mahvettiğinizi çok güzel özetlemişsiniz” diyen bir başka izleyicinin notu da dikkat çekiyor.

Nostalji yapmak isterken, eski bölümlerin şaşalı, heyecanlı, aksiyon dolu günlerini hatırlatan fragman, tam tersi bir durum da yaratmış izleyicide…

İşte 91. bölüm 2. fragmanı ve gelen yorumlardan bazıları…

Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova'nın nostaljik fragmanı ters tepti! 14

Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova'nın nostaljik fragmanı ters tepti! 15

Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova'nın nostaljik fragmanı ters tepti! 16

Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova'nın nostaljik fragmanı ters tepti! 17

Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova'nın nostaljik fragmanı ters tepti! 18

Kaş yapayım derken, göz çıkardılar! Bir Zamanlar Çukurova'nın nostaljik fragmanı ters tepti! 19