Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonu Hilal Altınbilek’in de olgunluk dönemi olacak!

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonu Hilal Altınbilek’in de olgunluk dönemi olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde çok sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Yaz boyunca yeni sezonu iple çeken izleyiciler yepyeni bir hikaye ve daha güçlü bir Züleyha’yla karşılaştı.

Yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam ekrana gelen 103’üncü bölümüyle ATV ekranındaki dördüncü sezonuna başladı. İzleyici Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonunu yeni oyuncuları, yeni hikayeleri ve dekorlarıyla izlemeye başladı.

Artık Bir Zamanlar Çukurova’nın esas karakteri bir kadın. Zira çiftliğin tüm erkekleri birer birer gidince dengeler değişti, artık hakimiyet Züleyha’nın eline geçti. Artık Çukurova’daki her şey, bir zamanların İstanbullu terzi yamağı olan Züleyha’dan soruluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonu Hilal Altınbilek'in de olgunluk dönemi olacak! 7

Durum böyle olunca yeni sezonda Züleyha’yı canlandıran genç oyuncu Hilal Altıbilek’e de daha fazla görev düşüyor. Bu sezon, üç sezondur devam ettirdiği rolüyle oyunculuğunu iyice geliştiren Altınbilek için performansının zirvesine ulaşacağı olgunluk dönemi olacak.

Ancak Altınbilek, yeni sezonun daha ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı bile. Hilal Altınbilek, daha güçlü Züleyha’yı canlandırırken ortaya koyduğu performansla izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonuna yön verecek isim ise İbrahim Çelikkol olacak. Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat verecek.