Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in bir hayranı afiş yaptı! Diğer hayranlar yapım şirketini topa tuttu!

Kardeşlerim’in bir hayranı afiş yaptı! Diğer hayranlar yapım şirketini topa tuttu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen sezon ortaya çıkardığı en başarılı işlerden biri olan Kardeşlerim’in dev hayran kitlesi nefesini tutmuş yeni sezonu bekliyor. Dizinin yeni sezonu yarın akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Kardeşlerim dizisinin fanları da bu süreçte boş durmuyor.

Yeni oyuncularıyla yarın akşam karşımıza gelmeye hazırlanan Kardeşlerim dizisi için heyecan çoktan başladı. Dizinin tanıtımlarını sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Genç oyucularla ve küçük iddialarla başlayan dizinin böylesine başarı kazanması şaşkınlıkla karşılanıyor.

Çoğunluğu genç oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken Kardeşlerim dizisinin hayran kitlesi de çok aktif. Öyle ki dizinin fanlarından biri hiç üşenmemiş ve bir tanıtım afişi çalışmış. Dizinin genç oyuncularının yer aldığı afiş, diğer hayranlar tarafından çok beğenildi.

Kardeşlerim'in bir hayranı afiş yaptı! Diğer hayranlar yapım şirketini topa tuttu! 8

Dizinin afişi o kadar beğenildi ki yapım şirketi olan NG Media’nın bugüne kadar tasarladığı çalışmalar da eleştiri topuna tutuldu. Hatta dizinin fanları Kardeşlerim’in yeni afişinin bu olması gerektiğini söyledi.

Afişi hazırlayan Sherionyaz isimli Twitter kullanıcısı da yapım şirketi NG Media’ya meydan okudu. Sherionyaz, Twittter hesabından yaptığı paylaşımda kendi hazırladığı afişi ve yapım şirketininkini yanyana koyarak “Şimdi koy elini vicdanına.. Benimki mi daha güzel? Seninki mi?” diye sordu.

Kardeşlerim'in bir hayranı afiş yaptı! Diğer hayranlar yapım şirketini topa tuttu! 9

Kardeşlerim dizisinin diğer hayranları ise Sherionyaz’ın hazırladığı afişin çok daha güzel olduğunu dile getirdi.

Yeni bölümleri büyük bir heyecanla beklenen Kardeşlerim dizisi yeni sezon ilk bölümüyle yarın akşam saat 20:00’de ATV ekranında olacak.