Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan Onur Tuna dahil tüm partnerlerine iltifat üstüne iltifat!

Hazal Kaya’dan Onur Tuna dahil tüm partnerlerine iltifat üstüne iltifat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, son dönemde hem Misafir isimli Fox TV dizisiyle hem de başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur isimli sinema filmiyle gündemde yer almaya devam ediyor. Oyuncu, hayranlarından gelen soruları da Onedio’nun youtube programında yanıtladı.

Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olarak büyük çıkışa imzasını atan Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinde ise Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştı. Bizim Hikaye dizisinde Burak Deniz ile çok iyi bir uyum yakalayan oyuncu, son olarak da Misafir dizisinde Buğra Gülsoy ile kamera karşısına geçti.

2020 yılında çekilen ve 14 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren Benden Ne Olur isimli sinema filminde ise güzel oyuncunun partneri Onur Tuna oldu. Hazal Kaya bir hayranının sorusu üzerine partnerleri ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

“Hep yakışıklı partnerlerinin olması konusunda ne düşünüyorsun?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Hazal Kaya, şu övgülerde bulundu:

“Arkadaşlar, adamlar yakışıklı. Doğru. Niye hep bana denk geliyor bilmiyorum. Öyle oluyor. Benim partnerler iyidir. Bir de çok tatlı insanlar, sadece yakışıklı değil. Bütün partnerlerim için söyleyebilirim, hepsi dünya tatlısı. Hem çok çalışkanlar hem çok yetenekliler. Boşuna orada değiller. Sadece yakışıklı demek de onlara haksızlık olur.”