Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz ağlamaya başladı, hayatının şokunu yaşadı!

Biran Damla Yılmaz ağlamaya başladı, hayatının şokunu yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Kırgın Çiçekler dizisi ile ünlendi. Oyuncu, geçen yaz Canevim dizisinde başrolde yer aldı. 2020 yılına Baraj dizisi ile başlayan oyuncu, Hürriyet gazetesi ile evinden youtube üzerinden röportaj yaptı.

Başından geçen kötü bir anısını anlatan Biran Damla Yılmaz, “Zor bir sektörde çalışıyoruz.İlk dizimi 14 yaşımdayken yaptım. Ara vermeden sürekli çalışmaya devam ettim. 18-19 yaşıma geldiğimde bir gün eve geldiğimde, sadece duruyorum bir an önce ağlamaya başladım. Neden şikayet ettim bilmiyorum? Aslında şikayet ettiğim bir şey de yok.Acaba ben şu anda bu yaşımı mı kaçırıyorum, diye endişelendim” şeklinde konuştu.

Biran Damla Yılmaz ağlamaya başladı, hayatının şokunu yaşadı! 7

Biran Damla Yılmaz, bunu pişmanlık olarak düşünmediğini, oyunculuğa kendisini çok fazla odakladığını düşündüğünü anlattı. Etrafındaki yaşıtlarının farklı hayatlar yaşadığını ve o yaşlarda kendini sorguladığını ifade etti.

Oyuncu, “Acaba şu an kendi hayatımdan mı bir şeyler kaçırıyorum. Sonrasında kendimi toparladım” dedi. O dönemde istediği şeyi yaptığı ve mutlu olduğunu düşünerek bu süreci atlatan oyuncu, kendi kendini motive ettiğinden bahsetti.

İkili ilişkilerde düşüncelerini paylaşan birisi olmadığını ifade eden Biran Damla Yılmaz, insanlara hayır diyebildiğini anlattı. Oyuncu, istemediği bir şeyi de asla yapmadığına vurguda bulundu.