Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’de rol alan Cem Özer’den kritik açıklama!

Payitaht Abdülhamid’de rol alan Cem Özer’den kritik açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları youtube canlı yayında buluştu. Dizinin stok bölümleri bittiği için, 17 Nisan Cuma akşamı yeni bölüm yayınlanamadı. Yapımın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Başrol oyuncusu Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan, Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Cem Özer gibi dizinin ünlü isimleri youtube sohbetinde koronavirüs konusundaki görüşlerini anlattı.

Cem Özer, “Ben bu salgın konusunda çok karamsar değilim.Çünkü benim hafızam biraz kuvvetli, daha önce de dünya bu tür felaketler yaşadı. Her birinde çok büyük paniklere düştük. Ben mesela Kuş Gribini hatırlıyorum. Evlere kapandık, tavuk yemedik, köylerde tavuklar itlaf edildi. 1 sene sürece, 2 sene sürecek denildi. Bir baktık geçti. Sanıyorum müthiş bir tıp ordumuz var bizim. Bizim sadece bildiğimiz anlamdaki ordumuz değil, tıp ordumuz da çok kuvvetli” açıklamasında bulundu.

Cem Özer, 2018 yılında İstasyon isimli filmin çekiminde ayağını kırmış ve uzun süre tedavi olmak durumunda kalmıştı. Özer, o dönemde kendisini ameliyat eden Azmi Hamzaoğlu’nun dünyanın 1 numaralı ortopedi cerrahı olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:

“Özellikle omurga cerrahisi konusunda insanların ona danıştığını, çok önemli ameliyatlar için yurt dışına gittiğini biliyorum. Oradan başlayan pek çok sayamayacağımız kadar büyük tıp adamımız, doktorumuz, hekimimiz var. Dünyadan daha hafif ve rahat atlatacağımızı düşünüyorum. Öyle de oluyor” diye konuştu.

4. sezonu ile devam eden Payitaht Abdülhamid dizisine 2020 yılının başlarında katılan Cem  Özer, William Hetchler karakterini canlandırıyor.