Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz hayranlarının yeni dizi heyecanı!

Biran Damla Yılmaz hayranlarının yeni dizi heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni bir dizi başlıyor… Kadın dizisinin final yapmasının ardından Salı günleri oluşan boşluğu Baraj isimli dizi ile kapatacak olan kanal, yeni projesinin ilk fragmanını yayınladı.

Dizide Burak Yörük ve Feyyaz Duman ile birlikte başrolde yer alan Biran Damla Yılmaz, instagram hesabından fragmanı yayınladı.

“Hiç tanımadığın birini sevebilir misin?” sloganı ile videoyu yayınlayan oyuncu, ilk bölümün 17 Mart Salı günü yayınlanacağını da hatırlattı.

Kırgın Çiçekler dizisinde parladıktan sonra bir süre ekrandan uzakta kalan Yılmaz, en son atv ekranında Canevim isimli dizide yer almıştı. Yaz aylarında başlayan dizi reyting sorunları nedeniyle 2019 yılı Ekim ayının başında final yaparak veda etmişti.

Biran Damla Yılmaz hayranları yeni dizinin heyecanı içinde. “Büyük bir heyecanla bekliyoruz Damla” diye mesaj bırakan takipçiler, yeniden ekrana dönüşünü kutluyor.

Dizinin ilk görüntüleri de beğeni topladı. Çok iyi bir dizinin geldiği yönünde izleyicilerin olumlu görüşlerini sosyal medyada görebilirsiniz. İşte Baraj dizisinden ilk görüntüler: